To je to što me zanima!

Tom Brady nije se htio razvesti od Gisele Bündchen, otkrili i razlog: 'Nisu očekivali rastavu'

Manekenka Gisele Bündchen i američki nogometaš Tom Brady imaju dvoje djece, a razveli su se nakon 13 godina braka
Vidi originalni članak

Brazilska manekenka Gisele Bündchen (43) i američki nogometaš Tom Brady (46) otkrili su u listopadu 2022. godine da se razvode nakon 13 godina braka. Sada su izvori otkrili da je Tom oklijevao razvesti se od Gisele jer se bojao da će imati iste probleme s odgajanjem djece koje je imao nakon prekida s glumicom Bridget Moynahan.

TRAGEDIJA U OBITELJI Gisele Bündchen oprostila se od majke emotivnom porukom

No unatoč tome što su oboje nastavili s novim partnerima, Gisele se ranije ovoga tjedna slomila jer je njihov razvod usporedila sa 'smrću jednoga sna' i priznala da je odgajanje njihovo dvoje djece Benjamina (14) i Vivian (11) u odvojenim domovima bilo izazovno.

Izvori tvrde da se Tom nije želio razvesti jer se bojao da će biti stresno odgajati djecu, jednako kao što mu je bilo s bivšom partnericom.

VANIA NONNENMACHER Umrla je majka Gisele Bundchen

- Tom bi se zapravo složio da zajedničko roditeljstvo nije bilo lako. Puno je ljubavi izgubljeno u njihovom braku i snalaženje kroz njihove karijere i pronalaženje nove ljubavi nije bilo lako. Sa sigurnošću se može reći da Tom i Gisele nikada nisu očekivali rastavu - rekao je insajder za Daily Mail

Tom također ima sina Jacka (16) s Bridget Moynahan. Par se razišao 2007. godine, samo nekoliko mjeseci prije nego što je on počeo izlaziti s Gisele.

Pobijedili ovisnost Holivudske zvijezde ne skrivaju probleme s alkoholom: 'Sve me ubijalo, htjela sam novi život...'

Otuđeni par navodno osjeća da ulazi u posebno 'zanimljiv period' kao roditelji jer njihova djeca postaju mlade odrasle osobe.

- Oboje se slažu da je dobrobit njihove djece ono što je važno, a Gisele nije lagala kad je rekla da imaju dobre, ali i loše dane. To je proces, pogotovo pod okom javnosti - objasnio je izvor.

Gisele je trenutačno u vezi s Joaquimom Valenteom, a Tom s manekenkom Irinom Shayk.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare