To je to što me zanima!

Tom Cruise razočarao je fanove, zabranio je korištenje njegovog lika u komercijalne svrhe

Cruise je poznat je po ulogama u filmovima: 'Rat svjetova', 'Nemoguća misija', 'Top Gun', 'Specijalni izvještaj' i 'Na rubu budućnosti'
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Tom Cruise (60) inzistira na tome da se u svaki ugovor unese stavka prema kojoj se njegov lik ne smije koristiti u komercijalne svrhe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cruise je jedan od najplaćenijih glumaca svijeta, a poznat je po ulogama u filmovima: 'Rat svjetova', 'Nemoguća misija', 'Top Gun', 'Specijalni izvještaj' i 'Na rubu budućnosti'. Niti jedan od likova se nije smio koristiti u komercijalne svrhe upravo zbog njegove klauzule kojom je to zabranio.

Također glumac nije dozvolio da se njegov lik koristi u igricama poput 'Mission Impossible', 'War of the Worlds' i 'Minority Report' pa je glavni lik izgledao potpuno drugačije. Također, ne može se kupiti čak ni akcijska figurica ni ikakva druga igračka s njegovim likom.

Mnogi su Cruisea ispitivali zbog čega je zabranio korištenje svog lika u komercijalne svrhe, no nikada nije odgovorio na to pitanje.

NA SVEČANOSTI UOČI OSCARA Cruise nabubrio zbog botoksa, a pokazao je i preplanulu put

Podsjetimo, Tom je nedavno viđen na svečanosti za nominirane za Oscara u hotelu Hilton u Beverly Hillsu. Njegov najnoviji film 'Top Gun: Maverick' osvojio je nominacije u nekoliko kategorija, uključujući i onu za najbolji film. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 18.02.2023.

    Zanimljivo, s obzirom da je sve to dio posla kojim se bavi, a i dobra lova ide skupa s tim...no, oduvijek je bio cud.k...pa u stvari ne cudi ni ovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare