Show

Komentari 1

Tom Cruise razočarao je fanove, zabranio je korištenje njegovog lika u komercijalne svrhe

Tom Cruise razočarao je fanove, zabranio je korištenje njegovog lika u komercijalne svrhe

Cruise je poznat je po ulogama u filmovima: 'Rat svjetova', 'Nemoguća misija', 'Top Gun', 'Specijalni izvještaj' i 'Na rubu budućnosti'

Holivudski glumac Tom Cruise (60) inzistira na tome da se u svaki ugovor unese stavka prema kojoj se njegov lik ne smije koristiti u komercijalne svrhe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Cruise je jedan od najplaćenijih glumaca svijeta, a poznat je po ulogama u filmovima: 'Rat svjetova', 'Nemoguća misija', 'Top Gun', 'Specijalni izvještaj' i 'Na rubu budućnosti'. Niti jedan od likova se nije smio koristiti u komercijalne svrhe upravo zbog njegove klauzule kojom je to zabranio.

Nominees Luncheon for the 95th Oscars in Beverly Hills

Također glumac nije dozvolio da se njegov lik koristi u igricama poput 'Mission Impossible', 'War of the Worlds' i 'Minority Report' pa je glavni lik izgledao potpuno drugačije. Također, ne može se kupiti čak ni akcijska figurica ni ikakva druga igračka s njegovim likom.

Nominees Luncheon for the 95th Oscars in Beverly Hills

Mnogi su Cruisea ispitivali zbog čega je zabranio korištenje svog lika u komercijalne svrhe, no nikada nije odgovorio na to pitanje.

Podsjetimo, Tom je nedavno viđen na svečanosti za nominirane za Oscara u hotelu Hilton u Beverly Hillsu. Njegov najnoviji film 'Top Gun: Maverick' osvojio je nominacije u nekoliko kategorija, uključujući i onu za najbolji film. 

Najčitaniji članci