To je to što me zanima!

Tom Cruise skakao iz aviona pa se obratio fanovima: 'Hvala što ste dopustili da vas zabavimo...'

Glumac je poznat po svojim akcijskim filmovima, gdje najčešće sve adrenalinske i opasne scene izvodi sam - poput upravljanja različitim zračnim prijevoznim sredstvima
Vidi originalni članak

Glumac Tom Cruise (60) trenutno se nalazi u Južnoafričkoj Republici, a zbog velikog uspjeha njegovog novog filma 'Top Gun: Maverick', odlučio je na zanimljiv način zahvaliti obožavateljima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napravio je to na način da je skočio iz aviona, a prije samoga skoka obratio se fanovima.

OŠTAR SAVJET Emily Blunt o snimanju s Tomom Cruiseom: 'Slomila sam se, a on mi je rekao da ne budem p*čka'

- Nisam želio da godina završi a da vam ne zahvalim što ste došli u kina i što podržavate 'Top Gun: Maverick'. Gdje sam stao? O, da. Hvala vam što podržavate 'Top Gun: Maverick' i hvala vam što ste nam dopustili da vas zabavimo.To mi je doista životna čast - rekao je Tom.

Uz njega sjedio je Christopher McQuarrie, scenarist novog nastavka Top Guna i redatelj novog nastavka 'Nemoguće misije', koji se trenutno snima u Južnoafričkoj Republici.

'Top Gun: Maverick' jedan je od Cruiseovih najuspješnijih filmova, s kojim je ove godine postao jedan od najplaćenijih glumaca.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Imperatrice 20.12.2022.

    To mi je jedan od najboljih osjećaja koje pamtim iz mladih dana, sada kada sam mama dvoje djece, odlučila sam ne izazivati sudbinu i ne bi više nikada skočila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare