To je to što me zanima!

Tom Sizemore: Liz Hurley je tri godine sa mnom varala Hugha

Glumac je u svojoj autobiografiji na tri stranice opisao odnos s Elizabeth Hurley. Priznao je da su imali avanturu dok je ona bila u vezi s Hughom Grantom
Vidi originalni članak

Elizabeth Hurley (47) i Hugh Grant (52) zajedno su bili 13 godina, a prijatelji su i danas. Hoće li Grant biti raspoložen za druženje s Hurley i nakon posljednjih informacija, ne znamo. Naime, glumac Tom Sizemore (51) objavio je svoju autobiografiju te na tri stranice opisao odnos s Elizabeth. Ljubavna avantura između kolega dogodila se dok je glumica bila u vezi s Grantom, piše Glamour Magazine.

Sizemore je, između ostalog, napisao i da nikad nije vidio tako lijepo i šarmantno stvorenje.

 – Nikad nisam vidio tako lijepo stvorenje. Imala je prekrasnu svijetlu put, glas i šarmantan osmijeh – piše Sizemore.

Ubrzo su počeli flertovati te dogovarati spojeve i spavati zajedno. 

– Spavali smo svakog dana zajedno. Jednog dana mi je rekla da pokupim svoje stvari iz njezine sobe jer joj dolazi dečko. Nisam je uspio ostaviti, ni jednom, a svaki put sam govorio da više neću biti s njom. Ona je preljubnica, varala je dečka tri godine sa mnom, ali istina je da sam je toliko volio da sam plakao kad smo prekinuli. Istina je da nikad nije bila moja – napisao je Sizemore.

Hurley još nije komentirala ove navode, kao ni tada prevareni Grant. Podsjetimo, Grant i Hurley prekinuli su 2000. godine, nakon što je uhićen dok je tražio usluge prostitutke.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • user_129676 10.04.2013.

    I ona je baš našla tipa za varati...tuka

  • gđa78 09.04.2013.

    bilo-prošlo,netreba sad to na sva zvona zvonit...čemu?zašto? ponekad treba gubicu malo bolje zavezat da ne izlazi baš sve van...

  • vjeverka 09.04.2013.

    još jedan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare