To je to što me zanima!

Tomislav bez dlake na jeziku: Pohotnice plaćaju i 800 eura

Autor knjige 'Povratak hrvatskog žigola' progovara o muškoj prostituciji. Prava histerija nastane kada je u sobi više žena. Oslobode se i razjare, kaže Tomislav K.
Vidi originalni članak

Prvi posao odradio sam u nekoj urbanoj vili u Gračanima. Babinjak bankarica. Sjećam se i danas, novčanica od petsto eura je bila kao ispod čekića, kaže Tomislav K.

Autor knjige 'Povratak hrvatskog žigola' bez dlake na jeziku progovara u muškoj prostituciji. Najprije je plesao po zabavama, a kad bi mu predložile da ostane i nakon zabave, zaradio bi od 500 do 800 eura za noć.

- Prava histerija nastane kada je u sobi više žena. Oslobode se i razjare, izgube sve granice. Sto puta su gore od muškaraca, ali nastavio sam jer sam se naučio nositi s njihovom požudom. Inače volim fine žene, a ovo s lisicama i bičevima mi je bolesno - iskren je autor knjige.

Ipak, dodaje, nakon nekog je vremena u tome počeo uživati. Ormar mu, kaže, nalikuje na podrum policijske postaje Centar. Prepun je lisica, pendreka, lanaca, kuglica pa i spravica za mlaćenje po guzi. Prije nego je postao žigolo Tomislav je bio striper. U posao muške prostitucije uveo ga je prijatelj kad je Tomislav zapao u financijske probleme. Nije, ističe, pristao od prve, bojao se kako će njegova obitelj reagirati ako dozna čime se bavi. Kad je napokon pristao, poznata bankarica, priča, zavukla mu je ruku u gaćice, a on je s užitkom nastavio posao.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • kung fu panda 30.07.2015.

    nego di je bio žigolo da se vratio????

  • miky* m 29.07.2015.

    da je žena ovo napisala..koliko bi bilo poštovanih ovako ništa:)

  • ilmare 29.07.2015.

    poznata bankarica ??' Ni incijala nema ?? Dok ne završi u Crnu kroniku....

Komentiraj...
Vidi sve komentare