To je to što me zanima!

Tončica Čeljuska pohvalila se gostom u emisiji: 'Na ovakve sam trenutke posebno ponosna'

'Jedan od onih trenutaka karijere na koji ću se osobito ponositi. Prvi čovjek UEFE Aleksander Čeferin učinio mi iznimnu čast pristankom da nastupi baš u mojoj emisiji', poručila je u najavi Tončica
Vidi originalni članak

Gost Tončice Čeljuske (52) u sutrašnjoj emisiji 'U svom filmu' bit će Aleksander Čeferin (54), predsjednik nogometne federacije UEFE koja pod svojim okriljem ima prestižna natjecanja poput Lige Prvaka i Europskog Prvenstva. Njegov dolazak je na društvenim mrežama najavila i sama voditeljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čeferin će u emisiji otkriti kako su izgledala dva dana u kojima se suočio s najozbiljnijom prijetnjom za nogomet, super ligom iza koje su stajali arapski šeici i ruski oligarsi. Uz to, otkrio će je li bilo prijetnji i pritisaka u tim teškim trenucima.

- Svakako jedan od onih trenutaka karijere na koji ću se osobito ponositi. Prvi čovjek UEFE Aleksander Čeferin, osoba koju bi svaki urednik poželio na naslovnici, učinio mi iznimnu čast pristankom da nastupi baš u mojoj emisiji - poručila je u najavi Tončica i dodala:

NAJVEĆA OBOŽAVATELJICA Tončica Čeljuska zaplesala je s talijanskim slavujem i čestitala mu 27. rođendan: 'Predivan si!'

- Poznato je da je Aleksander Čeferin čovjek koji relativno rijetko daje intervjue, osobito televizijskim kućama, tako da ovo zaista računam pod profesionalni uspjeh i veliku privilegiju. Već sada mogu najaviti zanimljiv, iskren razgovor o njegovoj karijeri i životu, kao i nove detalje o ključnih 48 sati u europskom nogometu kada se lomila Super Liga.

Uz Čeferina, u emisiji će gostovati i Zvonimir Boban te legenda portugalskog nogometa Luis Figo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gnojna družina 29.11.2021.

    Zna da se macron pali na babe pa se gura

  • VLADEK72 29.11.2021.

    Hrpa botoxa na licu i plastike u prsima. Pretjerala je.

  • Voćko V 29.11.2021.

    sramoti djecu i unuke

Komentiraj...
Vidi sve komentare