Show

Komentari 11

Tončica Čeljuska pohvalila se gostom u emisiji: 'Na ovakve sam trenutke posebno ponosna'

Tončica Čeljuska pohvalila se gostom u emisiji: 'Na ovakve sam trenutke posebno ponosna'

'Jedan od onih trenutaka karijere na koji ću se osobito ponositi. Prvi čovjek UEFE Aleksander Čeferin učinio mi iznimnu čast pristankom da nastupi baš u mojoj emisiji', poručila je u najavi Tončica

Gost Tončice Čeljuske (52) u sutrašnjoj emisiji 'U svom filmu' bit će Aleksander Čeferin (54), predsjednik nogometne federacije UEFE koja pod svojim okriljem ima prestižna natjecanja poput Lige Prvaka i Europskog Prvenstva. Njegov dolazak je na društvenim mrežama najavila i sama voditeljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Čeferin će u emisiji otkriti kako su izgledala dva dana u kojima se suočio s najozbiljnijom prijetnjom za nogomet, super ligom iza koje su stajali arapski šeici i ruski oligarsi. Uz to, otkrio će je li bilo prijetnji i pritisaka u tim teškim trenucima.

- Svakako jedan od onih trenutaka karijere na koji ću se osobito ponositi. Prvi čovjek UEFE Aleksander Čeferin, osoba koju bi svaki urednik poželio na naslovnici, učinio mi iznimnu čast pristankom da nastupi baš u mojoj emisiji - poručila je u najavi Tončica i dodala:

- Poznato je da je Aleksander Čeferin čovjek koji relativno rijetko daje intervjue, osobito televizijskim kućama, tako da ovo zaista računam pod profesionalni uspjeh i veliku privilegiju. Već sada mogu najaviti zanimljiv, iskren razgovor o njegovoj karijeri i životu, kao i nove detalje o ključnih 48 sati u europskom nogometu kada se lomila Super Liga.

Uz Čeferina, u emisiji će gostovati i Zvonimir Boban te legenda portugalskog nogometa Luis Figo.

Najčitaniji članci