To je to što me zanima!

Tončica Čeljuska smršavjela desetak kila pa sad nosi revije

Voditeljica je skinula deset kila. Na pisti je pokazala kako se nosi bunda, a u manekenskom poslu okušala se i Doris Pinčić Rogoznica zajedno sa suprugom
Vidi originalni članak

Nisam imala veliku tremu jer je revija bila humanitarna pa mi nije bilo teško uživjeti se u ulogu manekenke.

Tončica Čeljuska (43) u zagrebačkom Garden Mallu nosila je bundu i cipele modnog brenda Aledona. Samouvjereno je hodala pistom. Voditeljica i urednica na HTV-u novim režimom prehrane smršavjela je desetak kilograma. Prihod od ulaznica na reviji koje su stajale 50 kuna išao je humanitarnoj udruzi “Fra Mladen Hrkač”. Ta udruga skrbi o bolesnima i njihovim obiteljima koji dolaze na liječenje u Hrvatsku.

Prvog dana revija skupljeno je oko 9000 kuna. Udrugu podržava i bivša Miss Hrvatske Anica Kovač (38) koja je, osim što je nosila kolekciju, organizirala i backstage jer, kaže, ima dobre organizijske vještine i razumije se u modu.     

Lara na pistu dovela i svog sina, a muž joj je zapjevao 

Reviju je nosila i Doris Pinčić Rogoznica (26). Glumica, koja se proslavila u “Larinu izboru”, prošetala se sa sinom Donatom, kojeg je dobila u veljači ove godine. Nastupio je i njen suprug Boris Rogoznica (26).

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 13.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bbbdado 10.11.2014.

    Bundu može nosit

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 10.11.2014.

    ova doris je totalno bezvezna.pomalo antipatična.tončicu sam vidjela samo u dnevniku i nemam neko mišljenje o njoj...bitnije su mi vijesti koje pročita nego ona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare