To je to što me zanima!

Tončica objavila fotke s plaže i oduševila: Sirena izašla iz mora

Život krade, more vrati. Vrime prođe, al stoju sati. Tu san dite, to me hrani, napisala je Čeljuska uz fotografiju na kojoj pozira na plaži, a objavila je i jednu na kojoj leži u plićaku
Vidi originalni članak

Novinarka i voditeljica Tončica Čeljuska (53) otvorila je sezonu kupanja u rodnoj Baškoj Vodi, a time se naravno pohvalila i na društvenim mrežama. Pozirala je u kupaćem kostimu koji je naglasio njezinu figuru, a fotografija na kojoj leži u plićaku oduševila je njezine pratitelje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- More uvik spasi. Život krade, more vrati. Vrime prođe, al stoju sati. Tu san dite, to me hrani - napisala je Čeljuska uz fotografiju na kojoj pozira na plaži, a objavila je i jednu na kojoj leži u plićaku.

Iako se već nalazi u šestom desetljeću za svoj izgled redovito dobiva brojne komplimente.

- Opa mala. Zgodnica - napisala je jedna od pratiteljica.

- Savršeno lijepa i zgodna - dodala je druga.

- Sirena izašla iz mora - zaključio je pratitelj.

Voditeljica je jednom prilikom sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila i inspirativnu poruku.

-  Brinuti o tome što će drugi misliti, što će reći o tome što radimo, koga volimo, čemu težimo znači odreći se vlastite autentičnosti! Drugi imaju svoje viđenje, ali to je njihova stvar. Svi, baš svi imaju pravo na izbor, pa i pravo na grešku. To je možda i najvažnije ljudsko pravo - napisala je Tončica u objavi.

ZIMU JE ZAMIJENILA LJETOM Čeljuska se kupala na egzotičnoj Kostariki: 'Lijepo je i magično'

- Divan dan vam želim, uz želju da donosite svoje odluke iz vlastite dubine, a ne zbog 'dušobrižnika' koji znaju što je najbolje i 'prikladno' za vas ! Uvijek slušajte sebe, instinkt je Božji dar - dodala je

Idi na 24sata

Komentari 37

  • baterton 19.05.2022.

    Moš mislit

  • vuxic 16.05.2022.

    Nije vrat uredila😉😉

  • roundtrain 16.05.2022.

    Ne vjerujem da je na profilnoj fotki žena od 53 godine! Izgleda kao da ima 30. Ili joj je fotka iz mladih dana ili je neka druga mlada djevojka na njoj? Ili pak, photo shop?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare