To je to što me zanima!

Tony Cetinski neuvjerljivo pričao kako je ipak vjeran

Tony ili “netko jako nalik njemu” gostovao je u nedjelju u emisiji “Red Carpet” Nove TV. Na kraju je zaključio da ima prošlost koju neće skrivati
Vidi originalni članak

Neću o tome govoriti i dokazat će se sve na sudu, ponavljao je Tony Cetinski u “Red Carpetu”. Dok je odgovarao na pitanja, grčevito je isprepleo prste i pogled skretao s objektiva kamere.
- Anu Muhar upoznao sam u Dusseldorfu - izjavio je, a koju minutu poslije priznao da ga je ona, radeći kao glasnogovornica, 2006. pozvala na Elmarovu jedriličarsku regatu u Zadru. I ovaj put je optužio medije za laži i podmetanja. Na pitanje vidi li sličnost sa slučajem Monike Viti, kojoj je navodno slao seksi SMS-ove, Tony je šeretski uzvratio: “Obje su plavuše!”. Razgovor je završio zaključkom da je on čovjek s prošlošću koju neće skrivati te da je od krvi i mesa i da se ne namjerava mijenjati. Njegova supruga Ivana Nobilo ovaj je put bila mnogo mudrija. Umjesto da se osobno pojavi pred kamerama, i ona je Tonyju pribavila jednu PR plavušu - Snježanu Jerković. No umjesto samouvjerenog istupa, ona je, zamuckujući u kameru, izrecitirala unaprijed napisan i napamet naučen tekst.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Pink pearl 12.02.2008.

    Pitate se zašto ga žena trpi? Pa zato jer je njihov brak jedan veliki BIZNIS

  • majstorović 12.02.2008.

    mislim da mu ovo uopće nije trebalo, znamo svi kakav je, a Ivana je pokazala da baš i nije pametna.

  • 20bucks 12.02.2008.

    Toni je sirovina bio i ostao, a ta njegova Ivana je također sirova kad ne kuži s kim je! ...ma zapravo nema tu ljubavi i sve je to prenemaganje, a Ivani N. je možda samo bitno da se \"vodi\" kao žena od poznatog pjevača(*ebača) ko zna? ...ona sigurno! JADNO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare