Obavijesti

Show

Komentari 10

Tony Cetinski neuvjerljivo pričao kako je ipak vjeran

Tony Cetinski neuvjerljivo pričao kako je ipak vjeran
1

Tony ili “netko jako nalik njemu” gostovao je u nedjelju u emisiji “Red Carpet” Nove TV. Na kraju je zaključio da ima prošlost koju neće skrivati

Neću o tome govoriti i dokazat će se sve na sudu, ponavljao je Tony Cetinski u “Red Carpetu”. Dok je odgovarao na pitanja, grčevito je isprepleo prste i pogled skretao s objektiva kamere.
- Anu Muhar upoznao sam u Dusseldorfu - izjavio je, a koju minutu poslije priznao da ga je ona, radeći kao glasnogovornica, 2006. pozvala na Elmarovu jedriličarsku regatu u Zadru. I ovaj put je optužio medije za laži i podmetanja. Na pitanje vidi li sličnost sa slučajem Monike Viti, kojoj je navodno slao seksi SMS-ove, Tony je šeretski uzvratio: “Obje su plavuše!”. Razgovor je završio zaključkom da je on čovjek s prošlošću koju neće skrivati te da je od krvi i mesa i da se ne namjerava mijenjati. Njegova supruga Ivana Nobilo ovaj je put bila mnogo mudrija. Umjesto da se osobno pojavi pred kamerama, i ona je Tonyju pribavila jednu PR plavušu - Snježanu Jerković. No umjesto samouvjerenog istupa, ona je, zamuckujući u kameru, izrecitirala unaprijed napisan i napamet naučen tekst.