To je to što me zanima!

Tonyju supruga radi styling, a on je sluša jer je njena zadnja

ŽENA GA 'ISFURALA' KAO JOLIE Supruga mu je pomagala oko stylinga u spotu. Popravljala mu je odvezanu leptir-mašnu koju je nedavno nosila Angelina Jolie
Vidi originalni članak

Moram probati sve što moja žena kaže. Ona drži tri kantuna u kući, a ja samo ponekad četvrti, našalio se pjevač Tony Cetinski (45).

Na snimanju spota za pjesmu “Krik”, supruga Dubravka (30) svaki je njegov korak promatrala iz gledališta. Zajedno su režirali spot koji su snimali na kazališnoj pozornici.

- Duda i ja smo taj spot imali u glavi. I tu su nam se neke stvari podudarale, neke ne, ali našli smo kompromis, kao i u svakom sretnom braku - rekao je Cetinski. 

Druga supruga Ivana bila je menadžerica, a treća žena mu se ne miješa previše u posao jer, kako kaže Tony, ona je tu da mu sačuva živce.

U braku su deset mjeseci, a imali su tri svadbe. Vjenčali su se u Las Vegasu, a slavili su u Zagrebu i Vinkovcima. Supruga mu je pomagala oko stylinga. Popravljala mu je odvezanu leptir-mašnu u stilu Angeline Jolie (39). Glumica je taj styling nosila prije pola godine na dodjeli glumačkih nagrada u Londonu. Crno odijelo po mjeri imao je i njezin suprug Brad Pitt (50), a izradila ih je modna kuća Saint Laurent.

Na nedavnom koncertu u Novom Sadu odvezanu leptir-mašnu “furao” je i Željko Joksimović (42), s kojim je Tony nastupao, a snimili su i pjesmu “Zabluda”.

- Malo smo kao Pavarotti i Placido Domingo, ali snaći ćemo se nekako - rekao je Joksimović.     

Idi na 24sata

Komentari 46

  • svejedobro 11.11.2014.

    Čovjek je lijen da razmišlja šta će obuć

  • sprangija 11.11.2014.

    Mozda je njena "zadnja" al mu to sigurno nije zadnja zena,zenit ce se on do kraja zivota i trazit neki mir,jer jos nije naisla ona "prava"

  • otilliaOS33 10.11.2014.

    moćan naslov, vrlo maštovito i zanimljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare