To je to što me zanima!

Tori: Nisam željela da nam seksualni život krene nizbrdo

Glumica je suprugu Deanu McDermottu treće dijete rodila u listopadu i samo mjesec dana poslije poroda opet je zatrudnjela. Kaže da četvrto dijete nisu planirali
Vidi originalni članak

Otkrila je kako su se ona i suprug počeli seksati odmah nakon što je rodila njihovo treće dijete jer nije htjela da im seksualni život krene nizbrdo. 

- I evo ga, beba broj četiri je na putu - izjavila je Tori Spelling (38). 

Liječnici majkama savjetuju da poslije poroda sa seksualnim životom ponovno počnu tek četiri do šest tjedana poslije poroda. Glumica je suprugu Deanu McDermottu treće dijete rodila u listopadu i samo mjesec dana poslije poroda opet je zatrudnjela. 

- Svi prijatelji pitali su me je li to bilo planirano, ali to zbilja nije bilo tako - tvrdi Tori, majka Liama (5), Stelle (3) i šestomjesečne Hattie.

- Nikad nisam toliko sretna kao kad sam trudna. Dean ne može maknuti ruke s mene. Kaže da sam najseksi trudnica - rekla je glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mimozica 13.04.2012.

    drago mi je da je nasla nekog normalnog nakon onog Charliea koji je trazio od nje da mu placa alimentaciju nakon razvoda... sam me uvijek bodu u oci te njene tako lose napravljene grudi, steta, zena ima toliko novaca a tako ju upropaste, trebala se posavjetovat sa frendicama kojem plasticaru ici..

  • bezinspiracije 13.04.2012.

    Čestitke njoj, čine mi se kao sretan par, za razliku od većine hollywoodskih parova.

  • veskvnjd 13.04.2012.

    svaka čast Tori, većina tih holivudskih glumičica zazire od djece kako ne bi se slučajno udebljali i promaknula im koja naslovnica, ali ona već s četvrtim na putu.:-) sretno roditeljima i djeci:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare