To je to što me zanima!

Torpedo u drugom duelu skinuo ogrtač i šokirao detektive, publika ipak glasala za Meduzu

'Druga osoba! Mi smo zamišljali puno nekog jačeg, većeg. Sad više ništa ne znamo', zbunili su su detektivi te ponudili imena koja bi mogla biti ispod maske, a među njima su Bruno Langer, Šajeta, Enis Batifiaca te Alen Liverić
Vidi originalni članak

Drugi duel u showu 'Masked Singer' bio je između Torpeda i Meduze. Iako je Torpedo iznenadio detektive kada je skinuo ogrtač, nakon glasanja, publika je odlučila da dalje prolazi Meduza.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja sam stihoklepac koji je upao u živo blato. Kad ubodem pravu rimu, dalje se sve samo niže - poručio je Torpedo koji je zapjevao pjesmu 'Ja sam vlak'.

Zatim je u jednom trenutku skinuo plašt i otplesao u publiku, a detektivi su se jako iznenadili kad su ga vidjeli bez ogrtača.

- Druga osoba! Mi smo zamišljali puno nekog jačeg, većeg. Sad više ništa ne znamo - rekli su detektivi te ponudili imena koja bi mogla biti ispod maske, a među njima su Bruno Langer, Šajeta, Enis Batifiaca te Alen Liverić.

'MASKED SINGER' Antonija Blaće i Borko izgubili okladu pa zapjevali: 'Mi smo moralni pobjednici showa'

Nakon Torpeda je nastupila Meduza koje je otpjevala pjesmu 'Dancing on my own' i oduševila publiku.

- 'Pjesma koju ću vam otpjevati priča još jednu tužnu priču iz mog života - rekla je Meduza prije nego je zapjevala.

Detektivi su pohvalili odabir pjesme, glas i scenski nastup te naveli osobe za koje misle da su ispod njene maske, a to su Zrinka Cvitešić, Lana Jurčević ili Lana Klingor. Publika je glasanjem odlučila da dalje ide Meduza.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S LANOM JURČEVIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Redddd 08.05.2022.

    Od početka se kužilo da je to Ela , šteta za ispadanje , moja klinka voli Tintilinića 🌼

  • 07.05.2022.

    Dosada

Komentiraj...
Vidi sve komentare