Show

Komentari 2

Antonija Blaće i Borko izgubili okladu pa zapjevali: 'Mi smo moralni pobjednici showa'

Antonija Blaće i Borko izgubili okladu pa zapjevali: 'Mi smo moralni pobjednici showa'

Nakon što su samouvjereno tvrdili da se ispod Punjene Paprike skriva Zoran Šprajc, pristali su na okladu s ostalim detektivima Idom, Antonijom i Enisom, a kad je masku skinuo Zuhra, priznali su poraz

U večerašnjoj emisiji showa 'Masked Singer' za savršen početak zaslužan je jedan sasvim poseban duet voditeljice Antonije Blaće i detektiva Borka Perića. Oni su u prošloj epizodi na svojoj koži osjetili koliko varljivo može biti pogađanje osoba koje se kriju ispod maske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što su samouvjereno tvrdili da se ispod Punjene Paprike skriva Zoran Šprajc, pristali su na okladu s ostalim detektivima Idom, Antonijom i Enisom, a kad je masku skinuo Zuhra, priznali su poraz.

Izgubili su okladu pa su u ovoj epizodi imali zajedničku izvedbu pred tisućama gledatelja, a pjevali su pjesmu 'Ima li nade za nas' Dražena Zečića i Anđelke. Umjesto Antonije njihov nastup najavio je Enis.

- Mi smo možda izgubili okladu, ali smo zato moralni pobjednici - rekao je Borko.

- Ja mislim da se pod Antonijinom maskom krije barem jedna Natali Dizdar, ili Nina Badrić - pohvalila ju je Ida, a publika ih je pozdravila ogromnim pljeskom.

POGLEDAJTE I VIDEO ČAROBNOG IMANJA U ZAGREBU: