To je to što me zanima!

Totalni kaos na imanju: Nakon ovaca, pobjegli su im i konji...

Čini se kako farmeri s Nove farme nemaju sreće sa životinjama. Prošloga tjedna pobjegle su im ovce te su zbog toga ostali bez zelenog certifikata, a sada su im pobjegli konji
Vidi originalni članak

U potragu za konjima dali su se Darko, Kristijan i Gazdarica Danijela te nakon nekog izvjesnog vremena uspjeli su ih dovući u štalu. 

- Konji su uplašeni. Samo se trebaju sad smiriti i čekati jutro - kazao je Darko koji se najviše uznemirio zbog njihovog nestanka, dok Kristijan nije dizao paniku. 

- Domi je donio šećera, ali konji neće šećer pa sam ja malo jeo da se zasladim - iskoristio je priliku Kristijan. 

Nakon što su konje zavezali u štalu, izbila je svađa između Darka, Kristijana i Danijele. Naime, Darko je napao Kristijana jer mu je, sudeći po njegovoj izjavi, preoteo zasluge hvatanja konja. 

- E konjići moj, ništa bez Kikija, neka cijela Hrvatska zna da sam ja to napravio. To si rekao - urlao je Darko na Kristijana koji je zanijekao Darkove optužbe i napustio sobu. Gazdarica Danijela pokušala ga je smiriti, no na kraju je odustala i poručila mu: 'Ne budi histeran, ti si histeriš!', a Darko je samo zaključio: 'Ovo je lud, zbunjen, normalan!'

Idi na 24sata

Komentari 45

  • komentator__Luka 15.09.2016.

    ne žele ni životinje provodit vrijeme sa bilo kime

  • sol 15.09.2016.

    kakova je to zbrka i frka, dvije farme same zbunjole, bolje da pobjegnu svi, pametni su otisli, bacen novac na gomilu gluposti!

  • LovroZG 15.09.2016.

    jadne životinje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare