To je to što me zanima!

Totti nakon razvoda uhvaćen na plaži s novom djevojkom Noemi

Sa bivšom suprugom se bivši nogometaš rastao početkom prošle godine, nakon 17 godina braka, a novu romantičnu vezu započeo je samo nekoliko mjeseci kasnije
Vidi originalni članak

Bivši talijanski nogometaš Francesco Totti (46) uživa na odmoru u društvu djevojke Noemi Bocchi. Vezu s novom djevojkom započeo je nedugo nakon razvoda od dugogodišnje supruge Ilary Blasi (41).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vezu s Noemi otkrio je u listopadu prošle godine, a na početku godine razveo se nakon 17 godina braka s Ilary.

RASPAD NAKON 17 GODINA Zbog nje je Totti rasturio brak: Navijačica Rome i ekonomistica

Međutim, razvod je ubrzo prebolio te sada na plaži uživa s atraktivnom Noemi, koja je za odmaranje na suncu odabrala crni kupaći kostim, kratke hlačice i laganu košulju. Uz sve je iskombinirala i Rolex sat u vrijednosti od 13.200 funti.

Prisjetimo se, vijest o razvodu potvrdila je Ilary prošle godine te rekla:

- Nakon 20 zajedničkih godina i troje predivne djece moj brak s Francescom je gotov. Proces rastave će ostati naša privatna stvar i neću davati druge izjave o tome. Pozivam sve da se suzdrže od nagađanja i da, iznad svega, poštuju privatnost moje obitelji.

LJUBAVNI BRODOLOM Tottijeva bivša: Stvari koje sam vidjela uništile bi 50 obitelji

Nakon razvoda naišli su na brojne probleme, a Totti je tvrdio kako je Blasi iselila iz stana i pokupila njegove skupocjene Rolex satove. On je navodno zaplijenio njezine luksuzne cipele i torbice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bulic 12.01.2023.

    Dobra

  • eka mala 12.01.2023.

    I bogati plaču!

Komentiraj...
Vidi sve komentare