To je to što me zanima!

Tragedija je šokirala Baldwina, hodao je po setu i vikao: 'Zašto ste mi dali napunjeni pištolj?!'

Očevici tvrde da se Baldwin, odmah nakon što je pištoljem ubio snimateljicu i ranio redatelja, zapitao kako su mu mogli dati 'vrući pištolj', tj. vatreno oružje napunjeno pravim streljivom
Vidi originalni članak

Glumac Alec Baldwin je na snimanju filma "Rust" pucao iz rekvizita, filmskog pištolja, a hitac je ubio snimateljicu Halynu Hutchins (42) i ranio redatelja Joela Souza (48). Očevici su ispričali kako je glumac reagirao nakon tragedije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Showbiz 411 prenosi da se Baldwin odmah nakon nesreće zapitao kako su mu mogli dati 'vrući pištolj', tj. vatreno oružje napunjeno pravim streljivom.

- Sve ove godine nikada mi nisu uručili napunjeni pištolj s pravim mecima - rekao je glumac, koji je nakon incidenta bio u šoku te nije znao koliko su snimateljica i redatelj teško ozlijeđeni, priča svjedok. 

Isti portal piše kako očevici tvrde da je isti metak pogodio obje žrtve, te da je prvo prošao kroz Halynu, zatim u Joela.

MISTERIJ BALDWINOVOG REVOLVERA Vještak analizirao tragediju sa seta za 24sata: Moguće je da ju je netko htio ubiti i smjestio mu

Kako javlja Independent, Hutchins su brzo prevezli helikopterom u bolnicu gdje je preminula. Souza je bio na odjelu intenzivne njege, s kojeg je prije nekoliko izašao.

Voditeljica Kate Garraway u emisiji Good Morning Britain izjavila je da još nisu poznati detalji o Joelovom zdravstvenom stanju. Jedino što je mogla otkriti je da se sada osjeća bolje. 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • deana d. 23.10.2021.

    Neko mu podvalio.... really? Mozda je i sam stavio metak, ali nekako imam osjecas da nekad necemo saznati pravu istinu! A ovome je nadam se filmska karijera gotova.

  • kućadebelemame 22.10.2021.

    zasto bi mu netko dao pistolj s pravim mecima?

  • marin077 22.10.2021.

    cudno malo kako tako precizno puca 😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare