To je to što me zanima!

Trailer za film oduševio fanove, vraća se Joker s novim imidžem

Zack Snyder trebao je režirati i 'Ligu pravde' iz 2017., no zbog svađe s Warner Brosom i tragedije u obitelji tada se povukao i sve se izjalovilo, a HBO mu je ponudio novu priliku
Vidi originalni članak

Holivudski redatelj Zack Snyder (54) objavio je putem službenih kanala filma na društvenim mrežama nedavno dvije fotografije izgleda novog Jokera, kojeg je utjelovio oskarovac Jared Leto (49), a za dugo iščekivanu verziju filma objavljen je na Valentinovo i novi trailer.

POGLEDAJTE NAJAVU FILMA:

Film 'Zack Snyder's Justice League' bit će distribuiran na streaming platformi HBO Max od 18. ožujka, a mnogobrojni fanovi stripova i superjunaka ne mogu dočekati ovaj blockbuster. Sudeći po reakcijama, zasad su poprilično zadovoljni viđenim, a slave povratak Jokera.

Omiljenog negativca Jared Leto je već igrao u filmu 'Suicide Squad' (Odred otpisanih) Davida Ayera, no razlike su vidljive. Novi Joker, čini se, neće biti iste frizure niti prepoznatljive zelene kose, a izostale su i tetovaže po licu, koje većini obožavatelja i filmofila ionako nisu najbolje 'sjele'.

PRVE FOTOGRAFIJE Jared Leto ponovno kao Joker, fanovi sage hvale novi imidž

Zack Snyder trebao je režirati i film 'Justice League' (Liga pravde) iz 2017., no zbog svađe s Warner Brosom i tragedije u obitelji tada se povukao i sve se izjalovilo, a HBO mu je nešto kasnije ponudio novu priliku. Zbog pandemije korona virusa publika će film moći gledati na streaming platformi od prvog dana distribucije, što je ranije bila nezamisliva praksa. Istog dana kada bude objavljen u SAD-u, film će biti dostupan i u Hrvatskoj putem streaming usluge HBO GO.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • x00x 15.02.2021.

    tak je dobar da mi se ni trailer nije dalo gledati do kraja

  • x00x 15.02.2021.

    marvel je preskocio DC za tri koplja..a ni oni nisu sto su nekad bili

  • tuđmanov pionir 15.02.2021.

    Obožavam ove realistične filmove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare