To je to što me zanima!

Transformacija reality zvijezde: 'Smršavjela sam, ali guza je tu'

Nisam zapravo planirala gubiti puno kilograma, samo sam se htjela bolje osjećati. To ne znači da sam mislila da nisam debela, nego nisam bila zdrava i pažljiva kao inače, govori Amber
Vidi originalni članak

Amber Gill (23), pobjednica pete sezone britanskog realityja 'Love Island', tijekom pandemije 'bacila' se na dotjerivanje linije. Nakon izlaska iz showa se udebljala pa se sada pobrinula da izgubi te kilograme. 

POGLEDAJTE VIDEO: Martina smršavjela 70 kila u dvije godine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ponosna sam na svoju malu transformaciju. Nisam zapravo planirala gubiti puno kilograma, samo sam se htjela bolje osjećati. To ne znači da sam mislila da nisam debela, nego nisam bila zdrava i pažljiva kao inače. Trenutačno se osjećam puno bolje. Prije sam mislila da su rečenice poput 'izgubila sam sedam kilograma u šest tjedana' laži, ali upravo to sam ja napravila - ispričala je Amber. 

Bivši cimeri iz vile 'Love Islanda' hvalili su njezinu novu liniju, a Amber se pohvalila kako tijekom transformacije nije otišli njezini bujni atributi.

Svima koji nisu zadovoljni svojom težinom, Amber se ponudila pomoći, odnosno otkriti tajnu kako je ona smršavjela.

Nakon što je pobijedila u 'Love Islandu' s tadašnjim partnerom Gregom O'Sheaom, sve firme u Britaniji su se otimale za nju. Poslovnih ponuda bilo je na sve strane. No, iako je uspjela u poslovnom aspektu života, njezina ljubav s Gregom nije potrajala. Zločesti Greg sa zanosnom ljepoticom drznuo se prekinuti SMS porukom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jamesbond7777 31.12.2020.

    E sad, Ako zbilja do ovog dosla🙄🙄onda ima nade i za mene 😎😎🇭🇷🇭🇷😎😎

  • HR-realno 31.12.2020.

    Dobraaa

  • Orion23 31.12.2020.

    Bomba zena izgleda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare