To je to što me zanima!

'Transformeri 5': Michael Bay pokazao kako izgleda snimanje

Još otkad je 'glavni i odgovorni' za serijal o Transformerima, Michael Bay, objavio da se vraća u redateljsku stolicu za još jedan nastavak, jasno je postalo da će peti dio biti luđi od ikojeg do sad
Vidi originalni članak

'Transformers: The Last Knight' trenutačno je u produkciji i po svemu sudeći i u tom ćemo nastavku dobiti točno ono što od Michaela Baya možemo očekivati. Eksplozije, malo eksplozija, pokoja detonacija, a i razaranje. No u Transformerima je također bitan i ljudski element.

Bay ima reputaciju da je agresivan filmaš, koji ne ostavlja ništa pukoj sreći i koji slovi kao perfekcionist. To ne znači da su njegovi filmovi bolji ili lošiji od ostalih, već na njega baca drugo svjetlo. Zato je interesantno vidjeti kako Bay u stvari radi, a kako znamo da je Bay aktivan i na Facebooku i Twitteru te Instagramu, uvijek je zgodno pogledati njegove video materijale.

Ovo je jedan takav video, u kojem nas redatelj vodi po setu, pokazujući nam što se iza kamere zbiva.

Zvijezda prethodnog nastavka, Mark Wahlberg, vraća se u petici u ulozi Cadea Yeagera, a legendarni glas dobrog robota Optimusa Primea je i dalje Peter Cullen. Jerrod Carmichael, Mitch Pileggi, Laura Haddock i Anthony Hopkins također imaju uloge, no još uvijek se ne zna koje točno.

'Transformers: The Last Knight' se u kinima očekuje 23. lipnja 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Annunnaki 29.07.2016.

    CGI trash

Komentiraj...
Vidi sve komentare