To je to što me zanima!

'Transformeri 5': Najbolji robot prešao je na zlokobnu stranu

Kako se čini mnogima, u jednom trenu u petom nastavku Transformera, Optimus Prime će zamijeniti strane. No znači li to da će pritom i jedan omiljeni Autobot izgubiti život?
Vidi originalni članak

Premda smo već desetljećima izloženi njemu kao jednom od najboljih i najpozitivnijih likova u animiranim filmovima (a od 2007. godine i u igranim filmovima), posve je moguće da će Optimus Prime u najnovijem dijelu sage o Transformerima postati negativac.

To jest, sudeći prema objavljenom posteru, barem će u jednom trenutku Optimus Prime zamijeniti strane, što je i bilo za naslutiti prema prvom foršpanu. Kako možemo vidjeti na plakatu za nadolazeći film, Optimus stoji ponosno u krajoliku iza kojeg vidimo srušene svemirske brodove s obilježjima Transformera.

No bitna stvar na plakatu jest natpis na njemu koji kaže 'Rethink your heroes', ili prevedeno s engleskog 'Promislite o vašim herojima'. Iako nam je i to dovoljno da nam bude jasno o kakvom će se filmu raditi, ono što je još bitnije jest ruka jednog Transformera koju možemo vidjeti dolje desno na plakatu.

Kako poznavaoci franšize mogu bez problema ustanoviti, u pitanju je ruka jednog od poznatijih Autobota, Bumblebeeja. Bumblebee je Transformer, odnosno Autobot koji prvi uspostavi kontakt s ljudima te je malo neobično vidjeti Optimusa kako nezainteresirano stoji nad njegovim (pretpostavljamo) tijelom.

Što vi mislite? Prelazi li Optimus Prime u Decepticone?

Zvijezda prethodnog nastavka, Mark Wahlberg, vraća se i u petici kao mehaničar i izumitelj Cade Yeagera, dok legendarnom robotu Optimusu Primeu, koji je sad možda hackiran pa je izdajica, glas i dalje daje Peter Cullen. Jerrod Carmichael, Mitch Pileggi, Laura Haddock i Anthony Hopkins (možete mu čuti glas u foršpanu) također imaju uloge, no još uvijek nije jasno točno koje.

John Turturro i John Goodman reprizirat će uloge iz prethodnih filmova o Transformerima. Turturro je opet trapavi i zbunjeni agent Simmons (nadamo se da je lik ipak malo napredovao), kojeg je glumio u prva tri filma o Transformerima, a Goodman ponavlja svoju ulogu kao ratni Transformer Hound.

'Transformers: The Last Knight' bi u kina trebao doći 23. lipnja 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kinsella 14.12.2016.

    Kaj nije malo već too much tih nastavaka?

  • Dr. Kadžija 14.12.2016.

    Malo na shemu terminatora al ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare