Obavijesti

Show

Komentari 2

'Transformeri 5': Najbolji robot prešao je na zlokobnu stranu

'Transformeri 5': Najbolji robot prešao je na zlokobnu stranu
2

Kako se čini mnogima, u jednom trenu u petom nastavku Transformera, Optimus Prime će zamijeniti strane. No znači li to da će pritom i jedan omiljeni Autobot izgubiti život?

VIDEO

Premda smo već desetljećima izloženi njemu kao jednom od najboljih i najpozitivnijih likova u animiranim filmovima (a od 2007. godine i u igranim filmovima), posve je moguće da će Optimus Prime u najnovijem dijelu sage o Transformerima postati negativac.

To jest, sudeći prema objavljenom posteru, barem će u jednom trenutku Optimus Prime zamijeniti strane, što je i bilo za naslutiti prema prvom foršpanu. Kako možemo vidjeti na plakatu za nadolazeći film, Optimus stoji ponosno u krajoliku iza kojeg vidimo srušene svemirske brodove s obilježjima Transformera.

No bitna stvar na plakatu jest natpis na njemu koji kaže 'Rethink your heroes', ili prevedeno s engleskog 'Promislite o vašim herojima'. Iako nam je i to dovoljno da nam bude jasno o kakvom će se filmu raditi, ono što je još bitnije jest ruka jednog Transformera koju možemo vidjeti dolje desno na plakatu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako poznavaoci franšize mogu bez problema ustanoviti, u pitanju je ruka jednog od poznatijih Autobota, Bumblebeeja. Bumblebee je Transformer, odnosno Autobot koji prvi uspostavi kontakt s ljudima te je malo neobično vidjeti Optimusa kako nezainteresirano stoji nad njegovim (pretpostavljamo) tijelom.

Što vi mislite? Prelazi li Optimus Prime u Decepticone?

Zvijezda prethodnog nastavka, Mark Wahlberg, vraća se i u petici kao mehaničar i izumitelj Cade Yeagera, dok legendarnom robotu Optimusu Primeu, koji je sad možda hackiran pa je izdajica, glas i dalje daje Peter Cullen. Jerrod Carmichael, Mitch Pileggi, Laura Haddock i Anthony Hopkins (možete mu čuti glas u foršpanu) također imaju uloge, no još uvijek nije jasno točno koje.

John Turturro i John Goodman reprizirat će uloge iz prethodnih filmova o Transformerima. Turturro je opet trapavi i zbunjeni agent Simmons (nadamo se da je lik ipak malo napredovao), kojeg je glumio u prva tri filma o Transformerima, a Goodman ponavlja svoju ulogu kao ratni Transformer Hound.

'Transformers: The Last Knight' bi u kina trebao doći 23. lipnja 2017. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode