To je to što me zanima!

'Transformeri 5': Nikad viđeni roboti dolaze u novom filmu

Michael Bay je otkrio izgled i pojavu novog Autobota koji će se pridružiti braniteljima dobra. Premda nam je bilo jasno da dolazi još jedan robot, nismo očekivali baš ovakvog heroja
Vidi originalni članak

Već poprilično kvalitetnoj glumačkoj postavi, za koju znamo da se sastoji od oskarovca Anthonyja Hopkinsa, Marka Wahlberga te Josha Duhamela u povratničkoj ulozi, počeli su se pridruživati i novi likovi iz CGI svijeta.

Tako je Michael Bay na svojem Twitteru otkrio izgled i pojavu novog Autobota koji će se pridružiti braniteljima dobra.

Jasno, takav mali video uradak trebalo je pojačati nečime pa je Bay objavio i video u kojem se u ogledalu nazire izgled još jednog heroja.

Uz nju je na slici novi Autobot, Squeeks. Kako znamo da Bay ima izraženu sklonost ka komičnim likovima, tako ne sumnjamo da je Squeeks ništa drugo doli upravo komičan lik, ili kako bi se još moglo reći - redikul.

'Transformers: The Last Knight' bi u kina trebao stići 23. lipnja naredne godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Comarac 28.06.2016.

    nekad su se filmovi radili nekoliko godina a sad u godinu dana naprave nekoliko nastavaka , plus komp. efekti tako da glumci ne moraju ni glumiti ni pričati ... ma super!!

  • endorfin 28.06.2016.

    Bilo bi pametnije da ste napisali nešto o političkom sustavu Islanđana i kako su oni riješili krizu. Bankare i političare u zatvor a dugove na otpis.

  • zabrana 27.06.2016.

    transformeri, pirati sa kariba ili brzi i žestoki, koji če prvi stiči do 10 (=

Komentiraj...
Vidi sve komentare