To je to što me zanima!

Transrodna Nikita snimila svoju verziju spota za pjesmu 'Toxic'

Riječ je o hitu iz 2004. za koji mnogi kažu da je najbolja pjesma 'pop princeze'. Britney se u spotu izvija golišava, što se Nikita potrudila dočarati pratiteljima
Vidi originalni članak

Transrodna YouTube zvijezda Nikita Dragun (24) svjetsku je scenu osvojila atraktivnim izgledom i iskrenošću o svojim plastičnim operacijama. Sada je pratitelje na Instagramu 'počastila' svojom verzijom spota za pjesmu 'Toxic' Britney Spears (38).

- Živim svoj san iz djetinjstva. Morala sam rekreirati svoj omiljeni glazbeni video svih vremena! Dok sam odrastala, gledala sam ovaj spot uvijek iznova. Mislim da sam izluđivala svoju majku moleći je da u autu pušta CD od Britney - napisala je.

- Čak sam uvjerila i svog trenera sveučilišnog tima da 'Toxic' bude naša pjesma za natjecanje. Britney Spears mi je uvijek bila idol i njezina ženska snaga bila mi je stalna inspiracija! Vježbam cijeli život za ovaj trenutak - dodala je.

Inače, riječ je o hitu iz 2004. za koji mnogi fanovi kažu da je najbolja pjesma 'pop princeze'. Britney se u spotu izvija golišava, što se Nikita potrudila dočarati.

ZVIJEZDA YOUTUBEA Transrodna Nikita je 'zajahala' Djedicu: 'Vrijeđaš nas vjernike'

Video je oduševio i Paris Hilton (39) koja joj je komentirala objavu.

Inače, Nikita je više puta govorila o borbi koju je vodila sama sa sobom i opisivala je koliko je teško osjećati se zarobljeno u pogrešnom tijelu. Prije nekoliko godina shvatila je, kako kaže, da ne želi život provesti nesretna, odnosno kao muškarac.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • prvi general 25.10.2020.

    Uf, dobra je Nikita. Prirodna i normalna djevojka, što je rijetkost danas

Komentiraj...
Vidi sve komentare