To je to što me zanima!

Traže se cure s oblinama zato što mršavice više nisu u modi

NOVI TOP MODEL Juraj Zigman je u reklami angažirao Martinu Vrbos. On žene s oblinama smatra jednostavnijima od onih s manekenskim proporcijama
Vidi originalni članak

Martina Vrbos (27) savršen je primjer cure koja se dobro osjeća u svojoj koži sa svojim kilogramima, rekao je riječki dizajner Juraj Zigman, koji je htio pokazati da njegovu odjeću mogu nositi žene svih konfekcijskih brojeva. Napravio je blagdansku kolekciju, a za zaštitno lice odabrao je zagrebačku pjevačicu.

Istaknuo je da Martinu u reklami nisu stanjivali u photoshopu.

- U posljednje vrijeme u stranim modnim časopisima angažiraju modele s oblinama, no uvijek mi to na kraju izgleda previše retuširano i isforsirano - kaže Zigman. Dodao je da je cura lijepa bez obzira na to koliko ima kilograma. Otkriva i da mu je lakše raditi s curama koje imaju obline jer su manje zahtjevne od onih s manakenskim proporcijama. Martina je lani bila zaštitno lice zagrebačkog dizajnera Zorana Aragovića. Iako rado pozira kao manekenka, ne voli nositi pripijene toalete koje ističu obline. Nedavno je uz pomoć dečka, trenera fitnessa, smršavjela 30 kilograma.

I Chanel protiv mršavica

Karl Lagerfeld tvrdio je da žene s oblinama ne mogu biti modeli. Lani je za kampanju angažirao punašnu plesačicu Miss Martini.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • JasminaPeci 24.12.2010.

    nvnvvnvn

  • vlad_1 23.12.2010.

    treba odvojiti obline od prasica. to nipošto nije isto ;debele cure se odmah vesele da su predivne.ha ha . dakle sa oblinama je npr.Kelly Brook a suharak je npr. viktorija Beckham.

  • MissMarley 22.12.2010.

    Weeeeee Napokon sam u modi! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare