To je to što me zanima!

Tražili ste, dobili ste: Emily u toplesu pokazuje bijele gaćice

Manekenka se uključila u kampanju Calvina Kleina kojoj je cilj na društvenim mrežama promovirati modni brand. Pozira u gaćama i trapericama i stječe fanove
Vidi originalni članak

Proslavila se izvijajući se u spotu Robina Thickea (37) za ljetni hit 'Blurred Lines'. Nakon toga, vrata šoubiznisa za Emily Ratajkowski (23) širom su se otvorila i sad već iza sebe ima filmsku ulogu.

Ipak, najviše obožavatelja Emily stječe pokazujući atribute. Ne čudi stoga što se vrlo rado uključila u kampanju Calvina Kleina kojoj je cilj na društvenim mrežama promovirati modni brand. Emily tako uveseljava fanove objavljujući fotografije na kojima nosi bijele CK gaćice i raskopčane traperice. Ništa više.

Prvu provokativnu 'fotku' objavila je prije četiri tjedna. Pričekala je tjedan dana pa objavila drugu i ona dva tjedna za zadnju u nizu. Fanovi su, naravno oduševljeni što Emily mogu gledati u toplesu dok grudi sakriva rukama, a ona uživa u pozitivnim komentarima i 'lajkovima'. Štoviše, toliko im se sviđa da su je tražili da takve fotografije objavljuje što češće.

- Tražili ste, dobili ste - napisala je Emily uz zadnju fotografiju. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Upala mozga 22.10.2014.

    E o ovakvoj je meni deda pricao kad je govorio da se pametno ozenim! :)

  • njofraaaaaa 21.10.2014.

    od kud joj tolike cice na 50 kila.

  • boubou 21.10.2014.

    ????????? trazili smo, dobili smo? sto smo dobili i ko je trazio? pa u spotu se krivi, izvija, radi grimase, cike poskakuju, prda se mrda, ovdi je mrsava i nisu neke poze, cekamo blured lines 2 :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare