To je to što me zanima!

'Treba mi prostora': Rekla je Lindsay i udarila ženu u klubu

Za svađu glumice i plavuše, koja je sjedila u separeu do nje u klubu u New Yorku, navodno je kriv Max George iz grupe 'The Wanted'. Lindsay je policija uhitila u klubu
Vidi originalni članak

Glumica je uhićena nakon što je udarila plavušu Tiffany Eve Mitchell (28), koja je u klubu u New Yorku sjedila u separeu do njezinog. Policija je zbog incidenta koji je potaknula Lindsay Lohan (26) u klub došla u četvrtak ujutro. Navodno je svađa započela zbog Maxa Georgea iz grupe 'The Wanted'. Njegov bend nastupio je na koncertu Justina Biebera, a Tiffany, kojoj se on jako sviđa, napravila je sve kako bi se upoznala s njim i ostatkom benda u backstageu iako je to bilo zabranjeno. Bez obzira na to što je uspjela u svom naumu, udana Tiffany nije dovoljno privukla Maxovu pažnju pa je on u klubu započeo razgovor s Lindsay koja se  pridružila njemu i njegovim prijateljima. Suprug Tiffany Mittchell  rekao je kako se Lindsay samo odjednom stvorila pored njegove žene i izjavila kako treba prostora i udarila je. 

- Zaštitar kluba nije htio ništa napraviti pa sam ja pozvao policiju. Nisam znao da je to Lindsay - rekao je suprug. 

Max je u kolovozu prekinuo vezu sa zaručnicom Michelle Keegan, a otkad nisu zajedno, obožava flertovati s drugim djevojkama. 

- On je slobodan i mnogo žena smatra ga privlačnim - rekao je izvor. 

Glumica je policijsku postaju napustila danas ujutro, a to joj nije prvi put da ima problema sa zakonom. Protiv nje je nedavno podignuta i optužnica da je lagala kad je uhvaćena da je prebrzo vozila svoj auto na autoputu u Los Angelesu. Tada je izjavila da je netko drugi vozio, a da je ona sjedila na suvozačevom mjestu. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • optimus_prime 01.12.2012.

    jesu ovi amerikanci glupi ili da?? Drže ju pod staklenim zvonom stalno pomilovanja i uvjetne kazne umjesto da ju strpaju u zatvor na duže vrijeme bez ikakvog pomilovanja

  • ĐinoKostelec 01.12.2012.

    lepo joj je rekla da joj treba prostora:D

  • nata callahan 01.12.2012.

    ja se definitivno ne bih svadjala oko maxa georgea, u toj grupi ima mnogo zgodnijih deckiju od njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare