To je to što me zanima!

Trebaju odmor: Bivši Plavi tim odbio je trenirati s Mlinarićem

Jutro nakon eliminacija kandidati su svjesni da je igra postala ozbiljna i smišljaju strategiju za dalje. Mario Mlinarić dolazi kako bi održao trening što bivši plavi tim odbija
Vidi originalni članak

Vedran, Leonardo i Neven se nalaze ispod žute linije i vrijeme je za eliminaciju. Unatoč želji da ostane u kući Neven svima govori kako bi radi posla morao napustiti show. Je li razlog opravdan ili se radi o paktu koji je sklopljen s Leonardom i bivšim plavim timom vidjet ćemo na ovim vrlo neizvjesnim eliminacijama.

Jutro nakon eliminacija kandidati su svjesni da je igra postala ozbiljna i smišljaju strategiju za dalje. Mario Mlinarić dolazi kako bi održao trening što bivši plavi tim odbija. Premoreni, smatraju kako će im dobro doći dan, dva odmora.

Svjesni činjenice kako sada igraju sami za sebe te da je finale blizu kandidati razgovaraju o mogućnosti osvajanja imuniteta.

Želje se nekima i ostvaruju jer slijedi još jedno iskušenje i neki su spremni preuzeti rizik unošenja dodatnih kalorija pred vaganje kako bi osvojili imunitet. 

Marijana Batinić obavještava kandidate kako će ovog puta svatko od njih morati odabrati jedan doručak, od mnogih serviranih na švedskom stolu i servirati ga konkurentu po izboru. Imunitet osvaja onaj kandidat koji pojede najkaloričniji doručak. Iskušenje će pokazati hoće li si u ovom slučaju najveći konkurenti pomoći ili odmoći.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ikg 27.04.2017.

    pa to pričam od početka za te osobe.ali kad je ante koji je bio i ostao iskren dečko izletio van radi ovakvih onda su ga i sanja i marijana popljuvali.a leo da i ne pričam.izašao je dečko na prljav način,a ovi rade prljavo i ništa.sramite se

  • anchy2004 26.04.2017.

    Onima kojima je trebala pomoć da smršave zbog zdravlja i samih sebe su izbacili van (Damir, Hana), a ove ljigave proračunate kalkulatore su ostavili nutra kojima je samo do para (leo, ana, a i krolo)

  • 26.04.2017.

    Postajem skeptična da će bilo tko od njih na kraju uspjeti se barem približiti idealnoj težini..

Komentiraj...
Vidi sve komentare