To je to što me zanima!

Trener Edo iz 'Života na vagi' i supruga Petra očekuju prinovu

Edin Mehmedović je nedavno na društvenim mrežama objavio fotografiju s kćerima i suprugom, te otkrio kako će njihova obitelj ubrzo postati bogatija za još jednog člana
Vidi originalni članak

Zagrebački kineziolog Edin Mehmedović (39) mnogima je poznat kao jedan od trenera u showu 'Život na vagi'. Za Gloriju je krajem prošle godine ispričao kako mu pri sudjelovanje u emisiji teško pada razdvojenost od tri najvažnije žene u njegovom životu - supruge Petre (36) te kćeri Linde (7) i Lorene (5).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iako me sudjelovanje u 'Životu na vagi' neizmjerno veseli, znalo je biti emotivno iscrpljujuće. Tjelesna aktivnost mi je oduvijek najbolji ispušni ventil, a tijekom snimanja i telefonska terapija s Petrom - ispričao je tada Edo.

Na društvenim mrežama nedavno je objavio fotografiju s kćerima i suprugom, te otkrio kako će njihova obitelj ubrzo postati bogatija za još jednog člana. 

'NE PREDAJU SE' Trener Edo posvetio je dirljivu poruku kandidatima 'Života na vagi': To su borci koji neće stati

- Lažu fotografije… ima nas više nego što se čini na prvu, samo su se neki sakrili! Ljetni praznici se bliže kraju, polako se treba pripremiti za novu sezonu. Vrijeme je za povratak u rutinu, obaveze i svakodnevicu. Tko se tome još veseli, osim roditelja sa malom djecom? - napisao je Edo ispod fotke.

U samo sat vremena Edinu je objavu lajkalo preko dvije tisuće pratitelja, a mnogi od njih su mu u komentarima čestitali na prinovi.

- Divna obitelj, čestitam vam na novom članu - glasio je jedan od komentara.

POGLEDAJTE VIDEO: JURA IZ SERIJE 'ZAUVIJEK SUSJEDI' U 24 PITANJA

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 26.08.2021.

    Mali je se..ksoo oopppaaa!!! 🙊

  • rastakrasta 26.08.2021.

    Lik čvrsto s nogama na zemlji, malo je takvih. Zato čestitke obitelji i sretno.

  • Libinje 26.08.2021.

    Pozitivan , osječajan , svaka čast .Sretno vam bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare