Show

Komentari 10

Trener Edo iz 'Života na vagi' i supruga Petra očekuju prinovu

Trener Edo iz 'Života na vagi' i supruga Petra očekuju prinovu

Edin Mehmedović je nedavno na društvenim mrežama objavio fotografiju s kćerima i suprugom, te otkrio kako će njihova obitelj ubrzo postati bogatija za još jednog člana

Zagrebački kineziolog Edin Mehmedović (39) mnogima je poznat kao jedan od trenera u showu 'Život na vagi'. Za Gloriju je krajem prošle godine ispričao kako mu pri sudjelovanje u emisiji teško pada razdvojenost od tri najvažnije žene u njegovom životu - supruge Petre (36) te kćeri Linde (7) i Lorene (5).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Iako me sudjelovanje u 'Životu na vagi' neizmjerno veseli, znalo je biti emotivno iscrpljujuće. Tjelesna aktivnost mi je oduvijek najbolji ispušni ventil, a tijekom snimanja i telefonska terapija s Petrom - ispričao je tada Edo.

Na društvenim mrežama nedavno je objavio fotografiju s kćerima i suprugom, te otkrio kako će njihova obitelj ubrzo postati bogatija za još jednog člana. 

- Lažu fotografije… ima nas više nego što se čini na prvu, samo su se neki sakrili! Ljetni praznici se bliže kraju, polako se treba pripremiti za novu sezonu. Vrijeme je za povratak u rutinu, obaveze i svakodnevicu. Tko se tome još veseli, osim roditelja sa malom djecom? - napisao je Edo ispod fotke.

U samo sat vremena Edinu je objavu lajkalo preko dvije tisuće pratitelja, a mnogi od njih su mu u komentarima čestitali na prinovi.

- Divna obitelj, čestitam vam na novom članu - glasio je jedan od komentara.

POGLEDAJTE VIDEO: JURA IZ SERIJE 'ZAUVIJEK SUSJEDI' U 24 PITANJA