Show

Komentari 1

Trener Edo posvetio je dirljivu poruku kandidatima 'Života na vagi': To su borci koji neće stati

Trener Edo posvetio je dirljivu poruku kandidatima 'Života na vagi': To su borci koji neće stati

'Za mene promjena ne znače kilogrami na vagi! Promjena je kad Petra trenira 5 puta tjedno ili kad se Marica i Matej vrate aktivnom igranju, kad Zdravka otpliva marato, kad Anu i Dodu vidim nasmijane i sretne'

- Promjena ne dolazi lako… Ljudi će vam često reći, samo to moraš jako željeti i dogodit će se. Oni su to jako željeli… Ali su i poduzeli nešto, nisu samo čekali… i promjena se dogodila! - napisao je pored fotografije sa svojim prijašnjim pulenima trener Edo Mehmedović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zajedno s trenericom Majom i kandidatima pete sezone 'Života na vagi' ovog je vikenda bio u Staroj Kapeli, tamo gdje su prije godinu dana krenuli s novom sezonom.

- Za mene promjena ne znače kilogrami na vagi! Promjena je kad Petra trenira 5 puta tjedno ili kad se Marica i Matej vrate aktivnom igranju, kad Zdravka otpliva maratonm  kad Anu i Dodu vidim nasmijane i sretne, a Ljubinka i Vijoleta pucaju od samopouzdanja! Iako je ostatak ekipe iz pete sezone 'Života na vagi' bio spriječen u dolasku, oni su sa nama u Staroj Kapeli uvijek u srcu osjetiš tu promjenu tako duboko usađenu u njima da ne propitkuješ je li kilogram dolje ili gore. Jer znaš! Znaš da su to borci koji neće stati, odustati ili se predati!' napisao je Edo.

Njegovi statusi često su inspiracija mnogima ,a ne samo kandidatima showa. Mnogi kandidati pronašli su utjehu, ali i snagu u Edovim motivirajućim porukama i riječima, te su time razvili prava prijateljstva.

 

Najčitaniji članci