To je to što me zanima!

Trenerica 'Života na vagi': 'Ja ću za Novu godinu biti u šumi'

Kaže kako su Božić i Badnjak u njezinoj obitelji sretni i veseli, a uobičajene su sitne trzavice prisutne tijekom pečenja kolača. Također, u njezinoj obitelji svatko ima svoju ideju kako bi trebali ukrasiti bor
Vidi originalni članak

Maja Ćustić, trenerica četvrte sezone 'Života na vagi', nakon završetka showa vratila se svojim svakodnevnim obvezama, ali i pripremama za nadolazeće blagdane. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Blagdane ću provesti u kućnoj atmosferi sa svojim najbližima, a plan je posjetiti i zagrebački Advent koji je svake godine sve ljepši, rekla je Maja za RTL.

Kaže kako su Božić i Badnjak u njezinoj obitelji sretni i veseli, a uobičajene su sitne trzavice prisutne tijekom pečenja kolača. Također, u njezinoj obitelji svatko ima svoju ideju kako bi trebali ukrasiti bor. 

- Mama želi sve u dvije boje, sestra 'prokrijumčari' neke svoje ukrase, tata brine hoće li zvijezda stati do stropa ili neće. Ja sam obično zadužena za zamatanje poklona. Uvijek se okupimo u proširenom sastavu tako da smijeha, pjesme i hrane nikad ne nedostaje - ispričala je. Najviše se veseli zajedništvu, reakcijama kod odmatanja poklona, a kako kaže, i purici ispod peke.

Osvrnula se i na planove za nadolazeću 2020.

- Plan je otići u drvenu kolibu usred šume, družiti se, smijati i zabavljati s dragim mi ljudima. Puno toga pripremam za 2020., bit će vrlo radno, ali i uzbudljivo. Osim toga, u planu mi je i napokon malo odmoriti, što u mom slučaju znači neko putovanje i adrenalin - kaže Maja. 

24 PITANJA ZA MAJU ĆUSTIĆ Trenerica Života na vagi: 'Moj 'slatki grijeh' su ćevapi i burek'

Kao trenerica, svima savjetuje za dane nakon blagdana, s obzirom na to da tijekom blagdanskih dana svi više ili manje pretjeraju s unosom kalorične hrane, laganiju hranu i fizičku aktivnost.

- Bitno je samo krenuti - zaključila je Maja.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • stipo1304 24.12.2019.

    eto nekome želja kuća u šumi, meni posao svaku drugu, treću novu godinu

  • IvanTolić_1 23.12.2019.

    Da bar da naišla na 7 patuljaka

  • 23.12.2019.

    Koga zanima gdje ce tko za novu jeste i vi novinari babe tracare!😝

Komentiraj...
Vidi sve komentare