To je to što me zanima!

Trenutak prije nego li je Doris pala s motora: 'Molim te uspori'

Zadranka nije javno govorila o nesreći sve dok gledatelji nisu uočili modrice na njezinim koljenima dok je vodila emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska' s Davorom Meštrovićem
Vidi originalni članak

Voditeljica i glumica Doris Pinčić (32) prošli je tjedan snimala na otoku Ižu novi video za svoj projekt 'Kuhinja babe Eve'. Podijelila je fotografiju u bijeloj haljinici i napisala: 'Padovi su prirodan dio života, karakter je ono kako reagiraš na njih - rekao je netko puno pametniji od mene, ne znam tko, ali kupujem.'

Mnogi su te 'padove' povezali s razvodom nje i glazbenika Borisa Rogoznice (31), ali tek naknadno su shvatili da se radi o pravom padu s lakšim ozljedama. 

- Stani na 'balun'. Molim te uspori - pisali su joj fanovi. Neki su komentirali i da je od stresa vidljivo izgubila na kilaži. 

POGLEDAJTE VIDEO: Doris u modricama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doris je tijekom 'spornog' snimanja sjela u haljinici i balerinkama na stari motor marke Tomos, ali sve se otelo kontroli. Okružena snimateljima i ekipom, pala je i natukla koljena, ruke i rebra. Zadobila je i nekoliko modrica.

- Nema razloga za brigu. Malo sam natučena, ali idemo dalje - rekla je voditeljica za Jutarnji list.

BEZOBRAZLUK NA INSTAGRAMU Doris 'pukao film' zbog poruka fana: Ma gdje piše da se žalim?

Zadranka nije javno govorila o nesreći sve dok gledatelji nisu uočili modrice na njezinim koljenima dok je vodila emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska' s Davorom Meštrovićem (52). 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DORIS: 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • bhorv202 29.09.2020.

    nema kacigu, 500kn

  • zlajag 27.09.2020.

    Da nije namjerno, da nije pala ne bi bilo što napisati

  • x00x 26.09.2020.

    uspjela je pasti s tomosa????

Komentiraj...
Vidi sve komentare