To je to što me zanima!

Treštala je rock glazba: Kate Moss vjenčala se za Jamieja

Čim su izašli iz Crkve svetog Petra smještene u blizini imanja koje su kupili, glasna glazba najavila je početak dvodnevnog tuluma koji su pripremili za oko 300 uzvanika
Vidi originalni članak

Sudbonosno da danas je rekla okorjela 'partijanerica' Kate Moss (37). I na svadbeni dan uspjela je nekoga naljutiti. Ovaj put nervozni su bili stanovnici gradića Southrop u kojem je crkva u kojoj se udala. Razljutile su ih blokade na ulicama i preusmjeravanje prometa koje je bilo nužno jer su ceste u blizini Crkve svetog Petra bile zatvorene kako za automobile tako i za pješake. To je bilo nužno zbog brojnih zvijezda koje su došle na vjenčanje i inzistirale na tome da imaju mir. 

Sve do zadnjeg detalja kreirali poznati dizajneri

Nakon turbulentne veze s rokerom Peteom Dohertyjem, manekenka je našla sreću s drugim glazbenikom, Jamieom Hinceom. Obučenu je imala vintage vjenčanicu od čipke, a na glavi je imala veo. Haljinu je dizajnirao manekenkin bliski prijatelj John Galliano. Drugi poznati dizajner, Christian Louboutin za manekenku je dizajnirao cipele s plavom unutrašnjosti jer, prema tradiciji, svaka mladenka na dan vjenčanja mora na sebi imati nešto plavo. 

Djeveruše, kojih je bilo 14, imale su bijele haljine s potpisom Stelle McCartney i Erdema. Dizajnersku je haljinu imala i kuma, Jess Hallett. Mladoženja i Alison Mosshart koju je izabrao za 'kuma' nosili su odijela marke YSL.

Na vjenčanje je došla u srebrnom Rolls Royceu u pratnji oca Petera i kćeri Lile (9). Svadbena povorka sastojala se ukupno od sedam luksuznih automobila u kojima su se vozili najbliži uzvanici para. Kate je za vjenčanje izabrala crkvu u blizini svog doma. 

- Čim je završio crkveni dio počela je treštati rock glazba. Mladenci su izašli iz crkve i ljubili se. Bilo je spektakularno - rekao je jedan od uzvanika sa svadbe.

Od poznatih, na vjenčanje su došli Naomi Campbell, koja u subotu ide na vjenčanje bivšeg ljubavnika princa Alberta II, Bryan Ferry te urednica Voguea Ana Wintour.

Nakon vjenčanja u crkvi isplaniran je tulum za 300 gostiju koji bi trebao trajati cijeli vikend. Gosti će jesti hranu pripremljenu u londonskom hotelu Dorchester i pariškom Ritzu. Šuška se da će ih zabavljati Iggy Pop, Beth Ditto, Snoop Dogg te Carl Barat. Slavit će na imanju koje su Katie i Jamie kupili. Policija će patrolirati oko imanja i zatvoriti prilazne ceste kako na tulumu ne bi bilo neželjenih gostiju. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • najmefukat 03.07.2011.

    Vjenčanica joj je baš cool , kokain white.

  • pinkmode 02.07.2011.

    cestitaaaam! prekrasna K.

  • PlaviSafir_1 01.07.2011.

    Tko ovako nešto nebi poželio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare