To je to što me zanima!

Troje zaraženih u riječkom HNK

Kako bismo izbjegli da se naše gledateljice i gledatelji drugih programa osjećaju nelagodno, uprava HNK Ivana pl. Zajca je procijenila da je u ovoj situaciji najodgovornije odgoditi i druge predstave, kažu iz riječkog HNK
Vidi originalni članak

U Hrvatskom narodnom kazalištu 'Ivana. pl Zajca' potvrđena su tri slučaja zaraze korona virusom, javlja Rijeka Danas. Oboljeli od Covida-19 su članovi Opernog zbora, zbog čega su njihovi kolege u samoizolaciji prema odluci epidemiologa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nova sezona u zagrebačkom HNK, najsigurnije iskustvo kupovine karata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dio programa riječkog HNK je odgođen te u naredna dva tjedna neće moći izvesti planiranu premijeru i reprizu opere 'Carmen', kao ni Mozartov 'Requiem'. 

- Kako bismo izbjegli da se naše gledateljice i gledatelji drugih programa osjećaju nelagodno u Kazalištu, uprava HNK Ivana pl. Zajca je procijenila da je u ovoj situaciji najodgovornije i najkorektnije odgoditi i druge predstave koje su bile na repertoaru u ovome tjednu (Il Vangelo del Nemico 21.10., Plamteća voda od 22. i 23. 10. ) te ih izvesti naknadno, u što skorije vrijeme - javili su iz spomenutog kazališta. 

Dramski i baletni kazališni ansambli nastavljaju s radom i pripremama novih programa za studeni i prosinac. HNK je najavio da će uskoro obavijestiti javnost o nastavku programa i mogućim promjenama.

- Vidimo se uskoro ponovno u riječkom HNK. Sezona naslovljena 'Opstanak' tek je započela. Našim kolegicama i kolegama, kao i svima drugima pogođenima epidemijom, želimo što brže ozdravljenje i oporavak - napisali su za kraj iz HNK 'Ivan pl. Zajc'. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare