To je to što me zanima!

Trudna Adele (24) se udala u tajnosti? Snimili je s prstenom

Pjevačica je nedavno prvi put snimljena u javnosti nakon što je krajem lipnja objavila da je trudna. Na ruci joj se isticao zlatni prsten što je potaknulo priče da se udala
Vidi originalni članak

Pjevačica i njezin dečko Simon Konecki (36) navodno su se vjenčali u tajnosti. Trudna Adele (24) nedavno je snimljena u širokoj crnoj haljini, a na ruci joj isticao zlatni prsten nalik vjenčanom.

- Adele i Simon su dugo uspjeli skrivati vijest o trudnoći sakriti pa ne čudi što i vijest o vjenčanju žele sačuvati što duže. Ona je tradicionalna djevojka i jedva čeka imati obitelj. Želi se usredotočiti na dijete i čovjeka kojeg voli - otkrio je izvor za časopis Life&Style.

Pjevačica je tada prvi put snimljena u javnosti nakon što je u krajem lipnja na svojoj službenoj stranici objavila vijest o trudnoći. Sa Simonom, upraviteljem britanske humanitarne udruge Drop4Drop, uživala je na večeri.

- Adele je izgledala opušteno, Simon i ona zajedno su djelovali zaista sjajno. Djelovala je veoma sretno, ima trudnički sjaj na licu - otkrio je izvor.

Pjevačica je krila trudnoću i termin poroda. Roditi, naime, treba za mjesec dana.

Adele i Simon u vezi su od prošlog ljeta, a vezu su javno potvrdili ove godine u siječnju. Ubrzo nakon toga, strani mediji raspisali su se kako je Simon u braku s bivšom suprugom, stilisticom Clary Fisher. Adele je to odmah opovrgnula.

- Ovo je prvi i posljednji put da ću komentirati svoju vezu. Suprotno napisima u medijima, Simon je rastavljen i to je tako već četiri godine - napisala je tada i otkrila da se planira vjenčati i imati djecu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • MadameVoid 30.08.2012.

    Lijepo je za promjenu vidjet pjevačicu koja je popularna zbog svog glasa i pjesama,a ne gole guzice i skandala. Adele je meni prekrasna u svakom pogledu.

  • analovekaja 30.08.2012.

    Sretno Adele, meni je ona tako lijepa, pametna, mudra, borbena, draga i dobra pjevačica, nadam se da će biti i takva majka. Fakat je savršena žena.

  • FrancescaKasser 30.08.2012.

    joj daj pustite ju na miru i neka uziva u braku i trudnoci. sretno ti bilo adele!

Komentiraj...
Vidi sve komentare