To je to što me zanima!

Trudna Ciara otkazala koncert zbog straha od korona virusa

Zbog kontinuiranog širenja korona virusa po Sjedinjenim Američkim državama, liječnik mi je kao trudnici savjetovao da ograničim putovanja i velika grupna okupljanja, rekla je pjevačica
Vidi originalni članak

Pjevačica Ciara (34) otkazala je koncert zbog straha od korona virusa, piše Mirror. Trenutno očekuje treće dijete pa joj je liječnik savjetovao da tim više otkaže koncert. Trebala je nastupati 19. ožujka, a novi datum još nije poznat.

ZA NOĆ VJEŠTICA Ciara i suprug Russell kopirali Beyonce i Jay Z-a: 'Čudo ste'

- Zbog kontinuiranog širenja korona virusa po Sjedinjenim Američkim Državama, liječnik mi je kao trudnici savjetovao da ograničim putovanja i velika grupna okupljanja - rekla je pjevačica.

Koncert je trebao biti u Texasu pa je razočarana što neće doći nastupati u svoj rodni grad. 

Pjevačica je objavila da je trudna u siječnju, a ovo će joj biti drugo dijete s nogometašem Russellom Willsonom (31). Ciara i njezin suprug oženili su se 2016. godine, a američka pjevačica prije toga je javno rekla kako par živi čistoću jer smatraju da je spolni odnos primjeren za brak. 

Često su isticali da su se zbog vjere prije braka suzdržavali od seksa. Tijekom prve bračne noći, svojim obožavateljima su se javljali preko Snapchata, gdje su se hvalili svojom 'prvom akcijom'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Idaho 08.03.2020.

    meni nije kjaro ko je ova Ciara! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare