To je to što me zanima!

Trudna Emily hvali se golišavim fotkama: Termin mi je u ožujku

Ionako ne bi imala što raditi, ovako ćeš barem imati zanimaciju, napisali su pratitelji slavne manekenke ispod objave o trudnoći. Drago im je što im i s trudničkim trbuščićem pozira ispred ogledala
Vidi originalni članak

Manekenka Emily Ratajkowski (29) jučer je objavila na svom Instagram profilu da sa suprugom, glumcem Sebastianom Bear-McClardom (39), čeka prvo dijete.  

POGLEDAJTE VIDEO: Emily je trudna 

Trudnoću je otkrila u suradnji s časopisom Vogue za kojeg se fotografirala i napisala kolumnu u kojoj se osvrnula na majčinstvo. Trudna je 20-ak tjedana, a termin joj je sredinom ožujka. Ipak, spol djeteta neće otkriti. 

- Spol nećemo znati dok naše dijete ne napuni 18 godina, tad će nas ono samo obavijestiti o tome - napisala je manekenka. 

Snimila je i video od početaka trudnoće do danas i dodala kako će čuvati taj video na kojoj su joj dragocjeni trenuci do kraja života. Emily je oduševljena svojim tijelom i ne stidi ga se pokazati. Upravo toga su se pribojavali njeni pratitelji kojih ima gotovo 27 milijuna. 

S obzirom na to da je inače bez problema pozirala u atraktivnom donjem rublju ili bi strateška mjesta lukavo prekrila, mnogi su se pribojavali da će ih sada kad je trudna zaboraviti.

OPTUŽILA FOTOGRAFA Šokantna ispovijest Emily Ratajkowski: ‘Osjetila sam kako njegovi prsti ulaze u mene...‘

Prvi dan nakon objave da je u drugom stanju Emily im je dokazala suprotno. Pozirala je potpuno naga i zabilježila trudničke dane. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Čeljo Brtika 27.10.2020.

    Spol neće znati do 18. hahahaha

  • _Varešak_ 27.10.2020.

    Na snazi je novi trend,ono čega se pametni stide,ono koji to nisu javno objavljuju.

  • John Doe Jr. 27.10.2020.

    pa ta se uvijek slika u opremi zaštite na radu

Komentiraj...
Vidi sve komentare