To je to što me zanima!

Trudna Hana Huljić o koncertu na Tomislavcu: 'Preživjela sam!'

Tonči Huljić je otkrio da mu je koronavirus otežavao cijelu situaciju pa je tek sada prvi put izveo 'Misu Mediteranu' koju je skladao s kćeri Hanom koja bi trebala roditi za dvadesetak dana
Vidi originalni članak

Nakon koncerta na zagrebačkom Tomislavcu na kojem su Tonči Huljić (60) i njegova kći Hana Huljić Grašo (31) izveli pop sakralni koncert 'Misa Mediterana' za RTL.hr su podijelili svoje dojmove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imamo još tri mise - u Zadru 5. kolovoza, u Dobrinju na Krku 22. kolovoza, a 12. kolovoza je crossover spektakl na Classicu u Ljubljani. To su jako iscrpljujući koncerti, a ekipa je jako velika. To sve hendlati nije jednostavno. Tu mi je ekipa uz koju sam onda siguran da će sve štimati. Bez tih ljudi to ne bi bilo moguće - rekao je Huljić. 

Priznao je da mu je koronavirus otežavao cijelu situaciju pa je tek sada prvi put izveo 'Misu Mediteranu' koju je skladao s kćeri Hanom. Mlada glazbenica za dvadesetak dana bi trebala roditi, ali je ipak otpjevala svoj dio skladbe na Tomislavcu.

ZAGREB CLASSIC FESTIVAL Trudna Hana zapjevala na pop misi uz tatu Tončija: 'Nisam je mogao nagovoriti da miruje'

- Preživjela sam! Iskreno, odlučila sam da ne želim riskirati i odraditi cijeli koncert kako ne bih njemu pokvarila njegov dio mise. Izvrsna Irma pjevala je sopranske dionice mise, a ja sam jednostavno odlučila samo otpjevati svoju skladbu. Nekako sam baš dio nje i računala sam da ako mogu odraditi i to da ću uspjeti otpjevati i Ave Mariu za kraj. Nije to bio tako veliki pothvat - ispričala je Hana i zahvalila se kolegici Irmi Dragičević (27).

Buduća mama otkrila je i da se veseli majčinstvu i da je spremna na sve što ju čeka, ali i da je jako sretna zbog toga. 

POGLEDAJTE VIDEO: MILICA PAVLOVIĆ O SVAĐI S ANOM NIKOLIĆ

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Mala Plava Plava 27.06.2022.

    Tako bezlicna i bezkarakterna osoba…ali u ocima se vidi dobrota…

  • Car Mrgud 27.06.2022.

    Tko je preživio onu ćaćinu joj reklamu za poznatu dječju hranu, živjet će još barem tisuću devetsto devedeset jednu godinu...

  • 27.06.2022.

    U Kini, se prevrnula vreća, puna riže

Komentiraj...
Vidi sve komentare