To je to što me zanima!

Trudnički trbuščić Mirela Forić istaknula remenom

Mirela Forić našla se s prijateljicama u Zagrebu. Na ljeto će roditi dijete, a ove godine će se udati za Darija Srnu. Nogometaš se nalazi u Ukrajini
Vidi originalni članak

U zagrebačkom Kaptol centru ove nedjelje Mirela Forić (27) je pokazala trudnički trbuščić. Uz nju nije bio nogometaš ukrajinskog Šahtara Darijo Srna (26), s kojim je u vezi tri i pol godine. Za druženje u povodu rođendana prijateljice, pokojne Ivane Hodak, Mirela je odjenula sivu svilenu haljinu, a širokim remenom istaknula je trbuh. Bivša Miss Hrvatske Anica Kovač (33) došla je bez supruga Roberta, koji je na pripremama u Turskoj.
- Djecu nam čuvaju ujak i ujna te se super snalaze u tome - rekla je Anica, koja je cijelu večer telefonski razgovarala s njima. Družila se s Ivom Balaban. Glumica Jelena Perčin došla je sa suprugom Kristijanom Babićem.
- Ivana bi slavila 28. rođendan i nema dana da ne pomislim na nju - rekla je glumica, koja je prije godinu dana rodila kćer Lotu. Dodala je kako se skupljao novac za siromašnu djecu koja žele nastaviti školovanje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_42017 09.02.2010.

    a šta ti pernica misliš da svi nađu muža iz prve, to možda u sapunicama. ni meni nisu simpatične hrpa glupačetina koje misle da su bogom dane a najobičnije šlapetine. ali mislim zašto nebi imala 3 momka prije braka

  • opera 09.02.2010.

    a ko je doticna gospođica mirela foric? koji je ona faktor u drzavi Hrvatskoj?

  • pernica 09.02.2010.

    gade mi se ove ženice od nogometaša!samo se slikaju po novinama-jer nemaju pametnijeg posla!mužavi dobro zarađuju,pa šta ih briga!ova balaban-gadna ko ponoć,najbitnije da ona ima 3 torbice od 25 000 kn-s kojima se hvali u časopisu extra!ovoj anici je tuđman pomogao da postane miss i prva pratilja-otac hercegovac prijatelj tuđmana!a ova forić-prominila trojicu dok nije našla pogodnog!GADE MI SE SVE SPONZORUŠE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare