To je to što me zanima!

Trudnoj Beyonce Jay-Z više ne miriše: Mrzim njegov parfem

Pjevačici se zbog drugog stanja potpuno izoštrio osjet njuha. Iako je oduvijek voljela parfem svog supruga Jay-Z-ja sada dok je trudna nimalo joj se ne sviđa
Vidi originalni članak

Sve namirišem. Ako nešto grozno miriše, osjetim to. Suprugov parfem, koji sam oduvijek voljela, sada mrzim, rekla je Beyonce Knowles (30 u intervjuu za Entertainment Tonight Canada.

Pjevačica, koja je u četvrtom mjesecu trudnoće, otkrila je da zbog drugog stanja ima potpuno izoštren osjet njuha zbog čega ne podnosi parfem svog supruga Jay-Z-ja (41). Nedavno je nakon parfema 'Heat' i 'Heat Pulse' promovirala treći kojeg je nazvala 'Pulse'.

- Želim da se žene osjećaju seksi i snažno. Kada uđu u prostoriju želim da se osjećaju kao da mogu ostaviti veliki dojam na svakoga u prostoriji - rekla je prilikom predstavljanja parfema.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mimi002 29.09.2011.

    meni se isto to događalo ali ja nisam bila u novinama :(((

  • lolita 29 29.09.2011.

    Blago nama rodiće e još jedno crnče sa ćubom koje će biti talentirano i za pjevanje i za plesanje i za pisanje i skladanje muzike a kakve će sve parfeme smisliti pa Chanel 5 će biti smeće!!! Peglami se od ovih super talenata

  • ivan148 29.09.2011.

    A de zasto nepise da su bili na Hvaru :( hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare