To je to što me zanima!

Trudnu Beyonce za snimanje spota nadahnula A. Hepburn

Pjevačica je nadahnuće za snimanje spota za singl 'Countdown' pronašla u filmu 'My Fair Lady' s Audrey Hepburn. U crno-bijeloj haljini pokazala je trudnički trbuščić
Vidi originalni članak

Unatoč tome što je u petom mjesecu trudnoće, Beyonce Knowles (30) pokazala je da i dalje misli na svoje obožavatelje. Nakon što je nedavno predstavila svoj treći parfem 'Pulse', pjevačica je snimila spot za singl 'Countdown'. U najavnom video spotu u trajanju od 30-ak sekundi pjevačica je odjenula crno-bijelu retro haljinu i stavila crnu periku na glavu. U prvom planu bili su njezini poveći trudnički trbuščić i grudi. Pjevačica je nadahnuće za snimanje spota pronašla u filmskoj adaptaciji istoimenog mjuzikla 'My Fair Lady' iz  1964. godine s Audrey Hepburn u glavnoj ulozi koji je osvojio osam Oscara. Pjevačica se na kraju spota pojavljuje u nekoliko uskih bodija žarkih boja ponosno pokazujući trudnički trbuščić i energične plesne pokrete.

Pjevačica i Jay-Z očekuju djevojčicu?

Pjevačica, koja prema pisanju britanskih medija očekuje djevojčicu, i njezin suprug Jay-Z (41) na proljeće bi prvi put trebali postati roditelji. Beyonce je izjavila da planira raditi do samog porođaja. Vijest o trudnoći otkrila je krajem kolovoza na dodjeli MTV-jevih nagrada. Po crvenom tepihu tada se prošetala u narančastoj Lanvin haljini i ponosno pokazivala trudnički trbuščić obujmivši ga objema rukama. Nedugo nakon toga pojavili su se napisi da je tada nosila lažni trbuh kako bi vijest o svojoj trudnoći učinila još dramatičnijom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Loviatar00000 06.10.2011.

    sucks

  • šnjofam gaćice 06.10.2011.

    ko je to?

  • sayuri 06.10.2011.

    Iskreno, ovaj isječak videa mi nije baš nešto, njezini spotovi su inače puno bolji. Orginalnije je kad je vjerna sebi i svome stilu, a ne nadahnuta ovim-onim. I btw. ne mora se bojati da ćemo je zaboraviti ako se malo smiri tijekom trudnoće i posveti sebi, odmara, opušta, druži s obitelji i prijateljima. :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare