To je to što me zanima!

Trumpova kći izgledom šokirala Crnogorce: Što joj se dogodilo?

Kako prenose srpski mediji, Tiffany i njezin dečko Michael većinu slobodnog vremena provode u hotelu i najboljim restoranima. Kada je hrana u pitanju, počastili su se morskim plodovima i salatom
Vidi originalni članak

Kći američkog predsjednika Donalda Trumpa (73), Tiffany (25) stigla je u Crnu Goru te se smjestila u najskuplji hotel 'Regent', u Tivtu. S dečkom Michaelom Boulosom spava u luksuznom apartmanu u kojem je jedno noćenje nekoliko tisuća eura, piše Blic.rs.

Kako prenose srpski mediji, par većinu slobodnog vremena provodi u hotelu i po najboljim restoranima. Kada je hrana u pitanju, počastili su se morskim plodovima i salatom. 

Brojni pratitelji primijetili su i neke promijene kod Donaldove kćeri. Naime, izgleda kako je 'nabacila' nekoliko kilograma, a sudeći po komentarima, fanovi su šokirani njezinim izgledom bez šminke. 

Fotografije možete pogledati OVDJE

- Što joj se dogodilo? Barem ona ima toliko novca da malo uloži u sebe. Melania je dvadeset godina starija, a izgleda duplo bolje - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Podsjetimo, najmlađa kći američkog predsjednika prije četiri mjeseca posjetila je i Beograd, a 'šuškalo' se kako se trebala tamo i vjenčati. 

Ipak, planovi o tajnom vjenčanju na kraju su im propali. Naime, Tiffany i Michael nisu očekivali da će ih novinari otkriti i prepoznati, zbog čega su navodno i odustali.

- Tiffany je oduvijek bila drugačija i vragolasta. Privlačile su je nesvakidašnje stvari i neobične avanture. Ona i njezin dečko u vezi su već skoro dvije godine i došli su na ludu ideju da se tajno vjenčaju tijekom ovog putovanja, i to u zemlji gdje ih nitko ne zna. Bili su uvjereni da je Srbija pravi izbor - otkrio je izvor za Kurir.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 17.07.2019.

    Njen život - njezina pravila, njezino salo, du.e, i sve zajedno što ide s tim.

  • GrgaZlatoper 17.07.2019.

    Crnogorci u šoku.Jak naslov.

  • 17.07.2019.

    na koji otvoj je ova izašla...ccccc...prekrasna cura haaaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare