To je to što me zanima!

Tuga i plač na sprovodu srpske misice: Prvi je stigao njen bivši

Danas je sprovod srpske misice Dijane, a među prvima je stigao njezin bivši dečko Stefan Karić. Nosio je veliki vijenac s bijelim ružama, a njezina majka neutješno je plakala
Vidi originalni članak

Dijana Milojković, srpska misica i Miss Europe 2014., preminula je u ponedjeljak nakon duge i teške bolesti, a danas je sprovod bio na groblju u Ćupriji. Ispred obiteljske kuće misice okupili su se rodbina i brojni prijatelji, a potom su krenuli na groblje, javlja Kurir

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ti si bila moj stariji brat, prijatelj, oslonac, podrška, moja ljubav, moja princeza, moja djevojčica najljepša, najvoljenija, moja mezimica, moje sve. Moja nada, tatina voljena kći, mamina najljepša. Ovo nije kraj jer smrt je samo životni put. Tvoja duša je bila posebna. Krasila te dobrota, ljubav, pažnja i snaga - drhtavim glasom rekao je Dijanin brat i nastavio: 

- Hvala ti za radost koju si širila oko sebe. Svojim uspjehom si sve nas učinila ponosnim. Bolest nije promijenila tvoje plemenito biće. Zadržala si svoj plemeniti osmijeh koji nas je vodio. Čekaj nas tamo negdje na boljem mjestu da opet poneseš lentu i zaigraš tenis. Čuvaj se. Ti si nježna zvijezda koja sjaji, nebeska prašina koja nas čuva. Zašto se ovim ne opraštamo zavijek? Zato što te zauvijek volimo ta ljubav će nas držati. Počivaj u miru, anđele naš - u suzama je rekao brat, prenosi Kurir. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među prvima je stigao njezin bivši dečko Stefan Karić. Nosio je veliki vijenac s bijelim ružama, a njezina majka neutješno je plakala. 

Na sahranu je stigla i snaha Lepe Brene, Aleksandra Prijović. Došla je s prijateljem te su nosili veliki vijenac.

Dijana je rođena u Ćupriji 1987, a njezinu karijeru obilježila je pobjeda na izboru za Miss Srbije 2009. godine. Pet godina poslije Dijana je postala i Miss Europe, Miss sporta te radila dugo godina kao model. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata