To je to što me zanima!

Tugujući prijatelji Ive: Bila si anđeo, počivaj u miru...

Prijatelji i kolege Ive Bagić su u šoku zbog vijesti o njezinoj smrti. Renata Sopek kaže kako se od Ive moglo puno naučiti o hrabrosti i pozitivnosti...
Vidi originalni članak

Antoniju Stupar i Vanju Halilović vijest je toliko potresla da nisu mogle ništa reći već su samo počele plakati. Bivši urednik s RTL-a, Siniša Bevanda, na svom je Facebook profilu samo kratko napisao Iva R.I.P. (Počivaj u miru).

RENATA SOPEK:
U šoku sam. Svi smo je voljeli, bila nam je najdraža kolegica. Od nje se zaista puno moglo naučiti. Hrabrost, snaga i pozitivnost su zračili iz nje i to je nešto što svi možemo naučiti od nje, kazala nam je potresena Renata Sopek.

ANTONIJA BLAĆE:
Ne mogu vjerovati da je više nema. Nije bilo razgovora na poslu, a da netko nije pitao kako je Iva, bila je tema svih razgovora i svi smo se brinuli kako je. Užas...

MARKO GRUBNIĆ:
U šoku sam. Bila je divna osoba koja je unatoč svojoj bolesti i patnji uvijek bila vedra i vesela, rekao je Modni Mačak.

ANA BRDARIĆ:
Jutros smo svi na RTL-u čuli da je preminula. Čekamo službenu potvrdu od obitelji. Svi smo neutješni, rekla je Ana Brdarić.

EMILIJA BUNJAC:
Užasno sam potresena. Ovim putem želim izraziti svoju najdublju sućut njezinoj obitelji. Nas dvije smo radile zajedno deset mjeseci vremensku prognozu na RTL Televiziji i za nju imam samo najljepše riječi. Bila je puna optimizma i velikodušnosti. Njen pozitivan stav prema svijetu i utjeha koju je time pružala drugima jednostavno su osvajali, kazala je Emilija Bunjac drhtavim glasom.

ROBERT KNJAZ:
Vjerovao sam da će veseljem pobijediti bolest. Baš mi je žao. Siguran sam da je među anđelima jer je i sama bila anđeo, rekao je Robert. Voditelj i urednik Robert Knjaz tužnu vijest čuo je na svoj 39. rođendan.

ANA MIŠČEVIĆ:
Grozno. Svi mi smo, naravno, znali da boluje od teške bolesti, ali ja je nikad nisam doživljavala kao bolesnu osobu, nego kao vedru, veselu djevojku, prepunu pozitivne energije. Bila je veliki borac, a ja sam bila uvjerena da će u svojoj borbi dobiti i bitku s bolešću koju je, nažalost, ipak izgubila, rekla je Ivina kolegica s RTL Televizije.

PREMIJERKA JADRANKA KOSOR:
S dubokom sam žalošću primila vijest o smrti Vaše voljene Ive. Ne postoje riječi utjehe koje bi mogle ublažiti agoniju gubitka voljene osobe, pogotovo kada završi jedan mladi život u trenutku u kojem je tek zapravo trebao početi. U ovim tužnim i bolnim trenucima za Vašu obitelj, Ivine prijatelje i poznanike, ali i sve one koji su je znali s malih ekrana i bili očarani njezinim mladenačkim šarmom, beskrajnom voljom i pozitivnom energijom, molim Vas primite izraze duboke sućuti i suosjećanja, u ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno, stoji u premijerkinom brzojavu sućutu obitelji Bagić.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • sprinterica 06.05.2010.

    R.I.P. preksrasna djevojko

  • prepametna 06.05.2010.

    tužno..jedna od najpozitivnijih osoba koje sam vidjela na tv-u pa mogu reći i u životu..iva počivaj u miru

  • guzonjin sin 06.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare