24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.

Slažem se, nastavi surfati
To je to što me zanima!

Tulum se nastavlja: Mangroove rasplesali ekipu na Chill&Grillu

Poslije nastupa, priznaje klavijaturist, iskoristili su priliku isprobati mesne delicije iz festivalske ponude, a pozornicu su prepustili Noi i njegovim Funkblastersima.
Vidi originalni članak

Nakon današnjih fenomenalnih nastupa Mangroovea te Noe i Funkblastersa, sutra će nas na Zagreb Chill&Grillu zabavljati Luce i Letu Štuke. Klavijaturist Mangroovea Toni Starešinić ispričao nam je kako je i više nego zadovoljan nastupom na Bundeku.

ZAGREB CHILL&GRILL Prefina klopa i cuga vrhunskih majstora - i danas na Bundeku

- Obožavamo otvorene snimke, a ozvučenje je bilo sjajno što nam je uvelike pomoglo u nastupu - rekao je Starešinić. Dan prije Bundeka, ispričao je, imali su nastup u Ivanić Gradu što im je bila odlična proba za zagrebačku publiku, koja je uživala u njihovim pjesmama poput "Sanjala sam ljubav" i "Sami". 

Poslije nastupa, priznaje klavijaturist, iskoristili su priliku isprobati mesne delicije iz festivalske ponude, a pozornicu su prepustili Noi i njegovim Funkblastersima.

ZAGREB CHILL&GRILL Zabava na Bundeku: Delicije su se jele i s povezom na očima...

- Došli smo iz Splita kako bismo vas razbudili - rekao je mnogobrojnoj publici Elvis Sršen NoA na početku svog nastupa.

Mnogobrojni pljesak Sršen je osvojio ne samo svojim pjesama, već i hitovima svog idola Dine Dvornika. Pjesmom "Lady" svojega sumještanina NoA&Funkblasters rasplesali su i najžešće ljubitelje hrane, koji se tijekom trećeg dana festivala nisu odvajali od stolova i štandova s bogatom ponudom raznovrsne hrane i pića.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • John Doe Jr. 01.05.2018.

    ja čekam lanu klingon

Komentiraj...
Vidi sve komentare