To je to što me zanima!

Tupac i Biggie Smalls kriju se na Novom Zelandu, nisu mrtvi?

Američki mediji pišu da se reperi kriju na Novom Zelandu. Njihove ubojice policija nikad nije otkrila, a pretpostavlja se da su ubijeni u gansterskom obračunu
Vidi originalni članak

Tupaca su upucali 1996. u Las Vegasu, a Biggieja Smallsa godinu dana poslije u Los Angelesu. Policija ubojice nikad nije otkrila, a pretpostavljaju da su ubijeni u gangsterskom obračunu. Prema pisanju američkih medija, reperi se kriju na Novom Zelandu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • IvanRii 10.10.2014.

    pa stvarno biggie nije ziv ali pac je jer biggie je umro poslije paca a pac je u pjesmi napisao rest in peace my nigga biggie pocivaj u miru moja crncugo biggie

  • Korisničko_ime_1 03.06.2011.

    Je li osoba koja je ovo napisala iznenada morala na WC, pa je "članak" nedovršen ili su ove tri rečenice upravo ono što je bilo planirano?! Nikakvog uvoda, pozadine priče, obrazloženja, ničega... Samo tri pišljive rečenice, koje uz to i nisu previše povezane jedan s drugom. Ako nećeš napisati pošten članak, nemoj pisati nikakav, nećemo zamjeriti.

  • k3cone 03.06.2011.

    bilo bi mi drago da je tako ali ovo je samo jos jedna strana zute stampe 24 sata i prelose novinarstvo....ko razumi malo engleskog...... Last night for a short time, it appeared that PBS had found out when a story appeared on its homepage, "Tupac still alive in New Zealand." Sadly, it was hackers from a group called LulzSec who got into PBS' system and posted this: Prominent rapper Tupac has been found alive and well in a small resort in New Zealand, locals report. The small town - unnamed due to security risks - allegedly housed Tupac and Biggie Smalls (another rapper) for several years. One local, David File, recently passed away, leaving evidence and reports of Tupac's visit in a diary, which he requested be shipped to his family in the United States.

Komentiraj...
Vidi sve komentare