To je to što me zanima!

Turbofolk koncert u Puli ipak će se održati? Odvjetnik Hiljadarke otkrio kako su podnijeli tužbu

Gradonačelnik je u četvrtak objavio zabranu koncerta narodne glazbe u Puli, a isto je napravio i gradonačelnik Osijeka kada se koncert trebao prebaciti u njegov grad
Vidi originalni članak

Pulski gradonačelnik Filip Zoričić (40) zabranio je u četvrtak koncert narodne glazbe koji se trebao održati u Domu Sportova u Puli. Ipak, postoji mogućnost da će se kocert održati, kada je i trebao biti, 25. ožujka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odvjetnik agencije Hiljadarka, koja je organizirala koncert u Puli, rekao je kako su u petak podnijeli tužbu Trgovačkom sudu protiv gradskog poduzeća Pula Sport te vlasnika i upravitelja dvorane u kojoj se trebao održati koncert Duška Kuliša, Ane Bekute, Zorane Mićanović i Dragana Kojića Kebe.

MARIO CINDORI O ZABRANAMA FOLKERA Direktor Hiljadarke: Nećemo odustajati od cajki, već imamo rezervirane termine za jesen

- Mogu vam potvrditi da smo podnijeli tužbu Trgovačkom sudu. Ročište je zakazano je za 10. ožujka 2023. u 9:00 sati, te će odluka o predloženoj privremenoj mjeri uslijediti nakon ročišta. Mi samo želimo da se ispoštuje ono što stoji u ugovoru. Ako bi sud izdao privremenu mjeru, koncert bi se održao u u Puli u najavljenom terminu. Ako to ipak ne bude slučaj, od Pula Sporta ćemo tražiti naknadu štete - rekao je odvjetnik Srđan Simić za Večernji list.

Prisjetimo se, nakon što je gradonačelnik Pule zabranio koncert u gradu, veliki koncert trebao se prebaciti u Osijek. Međutim, gradonačelnik Osijeka, Ivan Radić, također je odlučio da ne želi da se takav koncert održi.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • borg4 01.03.2023.

    EVO BAŠ MI SUSJEDA KAŽE TERAJ BANDU PREKO DUNAVA

  • kike1 28.02.2023.

    Imaju split ionako je to dole njihov teren..

  • Magnolija🇭🇷 28.02.2023.

    Preko Drine... u 3.p m. Zasto nas Perkovic nesmi cak ni po Hrvatskoj pjevati?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare